Vergelijk 2.623.179 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 11 Pro Max

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 11 Pro Max: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Apple iPhone 11 Pro Max

Doorgaans brengt Apple eens per jaar haar nieuwe smartphones op de markt. Inmiddels is de techgigant uit Cupertino al aan haar twaalfde iPhone lancering toe. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen naar wat Apple ten tonele brengt. Een aantal details zijn al naar buiten gekomen, maar het leeuwendeel is nog in nevelen gehuld. Wat onder andere naar buiten is gekomen is het aantal camera's op de achterkant. Het lijkt er op dat alle iPhones van dit jaar gelanceerd worden met meerdere camera's.

Naast ongetwijfeld indrukwekkende foto's, zou de volgende generatie iPhones ook tot flink wat rekenwerk in staat moeten zijn. Daar mag de nieuwe A13 Bionic processor voor gaan zorgen. Verder worden de toestellen wederom uitgerust met FaceID voor een snelle, nauwkeurige en vooral veilige ontgrendeling van het toestel. Deze verwachtingen moeten uiteraard met een korreltje zout genomen worden. Bij de presentatie weten we meer over de Apple iPhone 11 Pro Max en diens kleinere broers.

Belangrijkste specificaties van de Apple iPhone 11 Pro Max

  • 6.5 inch beeldscherm
  • Krachtige A13 Bionic-processor, 4GB werkgeheugen
  • Draait op iOS 13 uit de doos
  • Minimaal 64GB opslaggeheugen
  • Triple Camera installatie achterop

Belangrijkste pluspunten van de Apple iPhone 11 Pro Max

De camera in de iPhone 11 Pro Max is een belangrijk pluspunt. De driedubbele camera achterop is voorzien van drie 12 megapixel sensoren. Met de drie camera's kan je in elke mogelijke situatie een goede foto maken, en dankzij de camerakwaliteit zijn de foto's van de Pro ook nog eens erg mooi. En laten we wel wezen, dat is toch uiteindelijk wat je wil: mooie foto's maken. Deze iPhone kan het, in alle mogelijke omstandigheden.

Een ander groot pluspunt is het enorme scherm van 6.5 inch. Dat is een OLED-scherm, dus het gebruikt voor zijn formaat niet enorm veel stroom, terwijl een groot scherm een sloot aan voordelen heeft. Zo kan je prachtig video's en foto's kijken, heb je snel overzicht bij veel tekst en is het makkelijker navigeren op websites, simpelweg omdat alle knoppen groter zijn.

Belangrijkste minpunten van de Apple iPhone 11 Pro Max

Het grote formaat komt met een prijs, want erg makkelijk handelbaar is de 11 Pro Max daardoor niet. Dat betekent dat je de iPhone 11 Pro Max niet eenvoudig met 1 hand kan bedienen, of makkelijk in een broekzak stopt. Voor de mensen die grote zakken hebben of hun telefoon in een tas bewaren is dat geen groot probleem, maar genoeg mensen hebben die luxe niet.

Apple iPhone 11 Pro Max reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Apple iPhone 11 Pro Max review.

Tip: Vergelijk Apple iPhone 11 Pro Max prijzen met abonnement vanaf € 55,50

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 11 Pro Max

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden