Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 11 Pro

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 11 Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Apple iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is de opvolger van de iPhone XS. Dat betekent dat je een 5.8 inch OLED-scherm krijgt, met ditmaal maar liefst drie camera's achterop. Dat is er eentje meer dan de opvolger van de 'reguliere' iPhone 11. Naast de drie camera's krijg je grotendeels dezelfde telefoon aan de buitenkant, maar aan de binnenzijde is weer het nodige vernieuwd en versneld. Wil je liever een grotere? Dan is er altijd nog de iPhone 11 Pro Max.

Naast indrukwekkende foto's, is de iPhone 11 Pro ook tot flink wat rekenwerk in staat. Daar zorgt de nieuwe A13 Bionic processor voor, die nog vlotter is dan de toch al niet trage A12. Verder is de iPhone 11 Pro wederom uitgerust met FaceID voor een snelle, nauwkeurige en vooral veilige ontgrendeling van het toestel. Dat gaat nu ook beter vanuit lastige hoeken, bijvoorbeeld als de telefoon op tafel ligt en je er op neer kijkt. Ook heeft Apple de accuduur van het toestel verbeterd ten opzichte van zijn voorganger.

Belangrijkste specificaties van de Apple iPhone 11 Pro

  • 5,8 inch OLED-beeldscherm met 1125 bij 2436 pixels
  • Krachtige A13 Bionic-processor
  • Draait op iOS 13 en krijgt regelmatig updates
  • Minimaal 64GB opslaggeheugen, maximaal 512GB
  • Driedubbele 12 megapixel camera set-up aan de achterkant

Belangrijkste pluspunten van de Apple iPhone 11 Pro

Het grootste pluspunt van de iPhone 11 Pro is natuurlijk de camera. Er zitten er maar liefst drie aan de achterkant, allen voorzien van een 12 megapixel sensor. De lenzen verschillen echter, want je hebt een telelens, een normale camera én een groothoek. Die telelens vond je eerder ook al op iPhones, maar de breedhoek is nieuw. Die is vooral handig wanneer je grote gezelschappen op de foto moet zetten, maar ook landschappen laten zich goed vastleggen met de groothoekcamera.

Een ander pluspunt van de iPhone 11 Pro is de software. Die is door Apple zelf ontwikkeld en is enorm gebruikersvriendelijk, snel en is voorzien van erg veel apps. Dat betekent dat je een ruime keuze hebt om de functionaliteit van de iPhone 11 Pro, die op zichzelf al groot is, nog verder uit te breiden. Apple voorziet de software ook frequent van updates, dus het is ook nog veilig.

Belangrijkste minpunten van de Apple iPhone 11 Pro

Een iPhone gaat over het algemeen lang mee, wat betekent dat je twee jaar lang aan foto's, video's en apps wil opslaan. Met 64GB aan ruimte zit je al snel aan je taks. Het liefste wil je iets meer ruimte, maar de variant met 256GB kost een slordige 200 euro meer. Voor dat geld kan je ook prima een microSD-kaartje kopen, maar die past helaas niet in de iPhone 11 Pro. Het was fijner geweest als Apple de iPhone 11 Pro standaard met 128GB aan ruimte had uitgerust.

Apple iPhone 11 Pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Apple iPhone 11 Pro review.

Tip: Vergelijk Apple iPhone 11 Pro prijzen met abonnement vanaf € 43,00

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 11 Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden