Vergelijk 2.436.369 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel U5 HD

Ontdek hier alles over de Alcatel U5 HD: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Alcatel U5 HD

Alcatel heeft zijn Alcatel U5 HD nog niet aangekondigd. Daardoor is er nog niet helemaal duidelijk wat de smartphone precies te bieden heeft. De smartphone krijgt waarschijnlijk een MediaTek MT6737-chipset met 1 GB werkgeheugen. Daarnaast krijgt het toestel 8 GB opslaggeheugen mee. Het beeldscherm van de Alcatel U5 HD meet 5 inch in de diagonaal en het heeft een resolutie van 720 bij 1280 pixels.

Alcatel U5 HD review

Alcatel U5 HD review

28 dec 2017 - De Alcatel U5 HD is geen duur toestel. Is het ook een goed toestel? In deze review zoeken we dat uit! We keken onder andere naar het scherm, de camera en de batterijcapaciteit van de Alcatel U5 HD.

Achterop heeft de smartphone een 13-megapixelcamera met led-flitser. Verder heeft de Alcatel U5 HD een 8-megapixel frontcamera, welke tevens is voorzien van een led-flitser. De Alcatel U5 HD draait op Android 7.0 Nougat en is daarmee geschikt voor het draaien van gangbare apps zoals Facebook en Instagram.

Belangrijkste Alcatel U5 HD specificaties

  • MediaTek MT6737-chipset, bijgestaan door 1 GB werkgeheugen
  • 32 GB opslagruimte
  • 13-megapixelcamera, 8-megapixel frontcamera
  • 5 inch-beeldscherm met resolutie van 720 bij 1280 pixels
  • Android 7.0 Nougat

Pluspunten Alcatel U5 HD

De Alcatel U5 HD is een betaalbaar toestel uit de lagere middenklasse. De smartphone heeft voldoende vermogen tot zijn beschikking om gangbare apps zoals Facebook en Instagram te draaien. Met de 13-megapixelcamera schiet je leuke foto's en ook de 8-megapixel frontcamera leent zich prima aan het maken van selfies en groufies. Gemaakte foto's kun je kwijt op het opslaggeheugen van 8 GB.

Met het 5 inch-beeldscherm wordt het kijken naar HD-films en series een fijne ervaring. De lagere resolutie van het scherm draagt bij aan een lager energieverbruik van de smartphone. Met de frisse versie van Android 7.0 Nougat is de Alcatel U5 HD geschikt voor recente apps en gaat de smartphone zuinig om met zijn batterijcapaciteit. Dankzij de zuinige hardware, Android 7.0 Nougat en een 2200 mAh batterij is de smartphone lang te gebruiken na een keer opladen.

Minpunten Alcatel U5 HD

De Alcatel U5 HD heeft eenvoudige hardware onder de motorkap en dat zien we terug in de prijs van het toestel. Toch is de smartphone snel genoeg om met de meeste applicaties en een aantal games overweg te kunnen. De Alcatel U5 HD is dan ook geschikt voor iedereen met een beperkt budget dat toch een smartphone met Android 7.0 Nougat wenst.

Alcatel U5 HD reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel U5 HD review.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel U5 HD

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden