Vergelijk 2.751.472 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel OT-808

Ontdek hier alles over de Alcatel OT-808: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Alcatel OT-808 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Alcatel OT-808

De Alcatel OT-808 is een opvallende verschijning en wordt in de volksmond 'poederdoos' genoemd. Dit alles doet er niets aan af dat het een prima toestel is met een keurige specificatielijst. Dit mid-range toestel heeft namelijk alles in huis voor iemand die een stijlvol mobieltje zoekt met een volledig QWERTY-toetsenbord en daarnaast ook nog extra functies heeft als sociale netwerkintegratie en enkele multimediafuncties. Een ander toestel van Alcatel met zo'n QWERTY-toetsenbord is de Alcatel OT-802. Verschil met de OT-808 is dat de 'poederdoos' uitklapbaar is en de OT-802 niet, de 808 is dan ook iets compacter.

Vormgeving

Wat natuurlijk als eerste opvalt is het design van de Alcatel OT-808. Het is een vierkante GSM die 70mm bij 70 mm groot is. De dikte is 21 gram en met een gewicht van 113 gram is het zeker geen zware clamshell. Voordeel van zo'n uitklapbaar model is dat het scherm altijd beschermd is tegen krassen. Daarnaast heb je de beschikking over een volledig QWERTY-toetsenbord én een 3.2" scherm. Deze heeft een resolutie van 320 x 240 pixels dus de beelden zullen scherp worden weergegeven.

Functies

Het karakter van deze Alcatel zit dus vooral aan de buitenkant. Er mag echter niet worden vergeten dat het toestel meer is dan een poederdoos. Naast de basisfuncties als bellen, sms'en en surfen heeft de OT-808 nog veel meer aan boord. Met de 2MP camera maak je namelijk foto's en video's en met de MP3-speler en FM-radio heb je de mogelijheid om je favoriete zenders en tracks te beluisteren. Tevens zijn alle populaire sociale netwerken gegevens zodat je altijd op de hoogte bent van het wel en wee van de mensen binnen jouw netwerk.

Wat ook Alcatel ook goed voor elkaar heeft, is de accu. Waar hoogwaardige smartphones vaak al binnen twee dagen leeg zijn heeft de OT-808 alleen al een spreektijd van 18 uur. Stanby houdt deze mid-end phone het 550 uur uit. Het interne geheugen is daarnaast slechts 80 MB. Gelukkig is deze middels een microSD-kaart tot 8 GB uit te breiden.

Conclusie is dan ook dat de Alcatel OT-808 naast zijn opvallende verschijning, een zeer degelijke clamshell is. Het toestel heeft namelijk vele handige doch leuke eigenschappen en is helemaal niet duur!

Alcatel OT-808 reviews

Onze bezoekers geven de Alcatel OT-808 een gemiddelde beoordeling van 10.
Bekijk Alcatel OT-808 reviews of schrijf zelf een review.

(september 2018)

Pluspunten:

Alles

Minpunten:

Niks

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel OT-808

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden