Vergelijk 2.751.472 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel OT-710

Ontdek hier alles over de Alcatel OT-710: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Alcatel OT-710 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Alcatel OT-710

De Alcatel OT-710 is een goedkope telefoon met een touchscreen. De telefoon is rond vormgegeven en verkrijgbaar in frisse kleuren. Interessante eigenschappen zijn de 2 megapixel camera, de mp3-speler en de internetconnectie.

Touchscreen

Onder de 100 euro vind je niet veel touchscreen-phones, maar deze Alcatel OT-710 heeft toch echt een adviesprijs van 60 euro én een touchscreen. Een 2.8 inch touchscreen bovendien, met een resolutie van 240 x 320 pixels. Groot genoeg om je foto's, video's of een website op te bekijken.

Media

Ook op mediagebied is het prima toeven met de OT-710. Een muziekspeler, een videospeler, een 2 megapixel camera en een internetverbinding. Prima dus! Om al je bestanden kwijt te kunnen, kun je het opslaggeheugen uitbreiden met een SD-kaart tot max. 8 GB.

Net als QWERTY-maatje Alcatel OT-880 heeft de OT-710 een prima batterij, die er voor zorgt dat je je telefoon lang kan gebruiken. Op zoek naar een goedkope telefoon, maar wel met de nodige mogelijkheden? Denk aan Alcatel!

Alcatel OT-710 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel OT-710 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel OT-710

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden