Vergelijk 2.751.472 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel OT-606

Ontdek hier alles over de Alcatel OT-606 (One Touch Chat): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Alcatel OT-606 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Alcatel OT-606

De Alcatel OT-606 is een eenvoudige maar fris ogende slider met een volledig QWERTY-toetsenbord. Qua specs is het zeker geen high-end toestel, maar buget-technisch heeft deze Alcatel veel te bieden. Voor een zeer lage prijs heb je namelijk de beschikking over een redelijk compacte slider die kan bellen, sms'en en wappen en dat allemaal op een kleurenscherm. De Alcatel OT-606 is dus uitermate geschikt voor mensen die niet teveel willen uitgeven voor een telefoon maar wel de beschikking willen hebben over een volledig QWERTY-toetsenbord en een 2.2 inch kleurenscherm.

Alcatel OT-606

Functies

Zoals gezegd moet de OT-606 het niet hebben van een uitgebreide specificatielijst, maar van zijn enorm lage prijs. Maar natuurlijk kan deze slider veel meer dan bellen en sms'en alleen. Zonder teveel omwegen kun je met een paar knoppen bijvoorbeeld de aanwezige MP3-speler aanzetten of je favoriete radiozender beluisteren middels de FM-radio. Een headphone kun je aansluiten in de 3.5 mm audiopoort.

Met de 0.3MP camera kan video's en foto's maken, hoogwaardig zullen deze echter niet zijn. Alle bestanden opslaan is echter geen enkel probleem. Het geheugen is namelijk uitbreidbaar tot 8 GB met een microSD kaart. Ook over de accu heb je niks te klagen. Standby houdt deze Alcatel het 530 uur uit en de spreektijd bedraagt 670 minuten.

Al met al mag geconcludeerd worden dat de Alcatel OT-606 een toestel is met een uitermate lage prijs terwijl de specificaties helemaal niet tegenvallen. Het toestel is overigens verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren als lila, rood, geel, grijs en blauw!

Alcatel OT-606 reviews

Onze bezoekers geven de Alcatel OT-606 een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Alcatel OT-606 reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2016)

Pluspunten:

Dit was vroeger een prima telefoontje, nergens last van gehad, qwertytoetsenbord is handig.
Als ik hem erbij pak gaat hij nog steeds aan na jarenlang niet gebruikt.
Mocht er ooit een smartphone komen met een qwerty toetsenbord dan zal ik het graag willen weten.

Minpunten:

-

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel OT-606

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden