Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel One Touch 993D

Ontdek hier alles over de Alcatel One Touch 993D (OT-993D): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(6 reviews )
De Alcatel One Touch 993D is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Alcatel One Touch 993D

De Alcatel One Touch 993D (OT-993D) is een dual-SIM telefoon voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Alcatel biedt goede smartphones voor een lage prijs, en de One Touch 993D is daarop geen uitzondering. De OT-993D is verrassend voordelig, maar beschikt over een prima camera, een mooi en helder 4 inch touchscreen en een processor die krachtig genoeg is om ervoor te zorgen dat alles soepel loopt. De OT-993D is het kleine broertje van de Alcatel One Touch 997D.

Belangrijkste kenmerken van de Alcatel One Touch 993D

  • 4 inch touchscreen
  • Voorzien van 5 megapixel camera achterop, VGA-camera voorop
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • 1 GHz processor
  • Ondersteunt dual-SIM: twee SIM-kaarten in één smartphone

Voor wie is de Alcatel One Touch 993D?

De Alcatel One Touch 993D is eigenlijk een doorsnee toestel. De dual-sim functionaliteit maakt hem bijzonder. De Alcatel kan twee SIM-kaarten bedienen, wat hem bij uitstek geschikt maar voor zakelijke gebruikers die twee nummers onderhouden. Met de 993D hoef je opeens niet meer twee toestellen, twee opladers, twee handsfree kits en twee contactenlijsten bij te houden. Alles komt eenvoudig samen op de 993D, en je bent altijd bereikbaar op beide nummers. Tenzij je dat natuurlijk niet wil, het is namelijk ook mogelijk om tijdelijk een van de twee SIM-kaarten af te sluiten. Het gebruikersgemak staat voorop.

Alcatel One Touch 993DPluspunten van de Alcatel One Touch 993D

Zoals al eerder vermeld, de dual-sim functionaliteit is een groot pluspunt van de 993D, die voor de rest eigenlijk een doorsnee smartphone is. Je hebt geen twee toestellen en alle ellende die daarbij hoort nodig. Het is vooral handig dat je altijd op beide nummers tegelijk bereikbaar bent.

Een ander pluspunt is de prijs. Dat geldt eigenlijk voor alle Alcatel-toestellen, en niet alleen voor de 993D. Alcatel-telefoons beiden vaak heel veel waar voor hun geld. Zo ook de 993D. Het 4 inch scherm, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de 5 megapixel camera en de dual-sim functionaliteit krijg je allemaal voor een bijzonder scherpe prijs.

Minpunten van de Alcatel One Touch 993D

Echt grote minpunten heeft de Alcatel niet. Het enige waar wat op aan te merken valt zijn de specificaties. Als die beter waren geweest, was de 993D een geheid verkoopsucces geworden. Er zijn namelijk weinig tot geen dual-sim smartphones met een dual- of quad-core processor, 4.7 inch scherm of groter en 16GB of meer intern geheugen. Daar had Alcatel haar slag kunnen slaan. Gelukkig kan je ook prima uit de voeten met de 993D, maar het blijft een gemiste kans.

Alcatel One Touch 993D reviews

Onze bezoekers geven de Alcatel One Touch 993D een gemiddelde beoordeling van 6,2.
Bekijk Alcatel One Touch 993D reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (januari 2013) door
Alcatel's nieuwste budgettopper: de One Touch 993D, een smartphone met een budgetprijsje, maar wel voorzien van een 4 inch scherm, Android 4.0 en Dual SIM. Is het een geslaagde combinatie? Check de GSMinfo.nl review! Alcatel One Touch 993D review
(augustus 2014)

Pluspunten:

2 sim kaarten in 1 toestel

Minpunten:

telefoon loopt regelmatig vast, moet je de batterij eruit halen om hem weer opnieuw op te starten.
telefoon gaat ook 1 a2x per dag uit en start dan weer op maar moet je wel de code invoeren anders ben je niet bereikbaar
(februari 2014)

Pluspunten:

Heb deze al een tijdje en hoewel hij niet superuitgebreid is ben ik er toch vrij tevreden mee. Kan er prima mee berichten sturen met whatsappen en facebooken en de fotos zijn eigenlijk ook nog wel oke.

Minpunten:

Hij is wat aan de zware kant voor deze omvang, maar doet het verder eigenlijk prima.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel One Touch 993D

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden