Vergelijk 2.751.472 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel IDOL 5S

Ontdek hier alles over de Alcatel IDOL 5S: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Alcatel IDOL 5S komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Alcatel IDOL 5S

De Alcatel IDOL 5S is een betaalbaar toestel dat net wat meer heeft te bieden dat de Alcatel IDOL 5. Het 5,2 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie biedt veel overzicht en dankzij de batterij van 2850 mAh is het toestel een aantal uren te gebruiken na een keer aan de oplader te hebben gehangen. De smartphone heeft een 12-megapixelcamera achterop en voorop een 8-megapixelcamera. Met 32 GB opslaggeheugen, dat is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart, heeft de Alcatel IDOL 5S voldoende ruimte om foto's, video's en muziek op te slaan.

Belangrijkste Alcatel IDOL 5S specificaties

  • 5,2 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie
  • 12-megapixelcamera achterop, 8-megapixelcamera voorop
  • 32 GB opslagruimte
  • 2850 mAh batterij
  • Android 7.0 of 7.1 Nougat

Pluspunten Alcatel IDOL 5S

De Alcatel IDOL 5S is een geschikte smartphone voor iedereen die wil browsen, leuke foto's wil maken en af en toe ook een video schiet of een spelletje speelt. Het toestel is voorzien van prima hardware en heeft genoeg in zijn mars om de gemiddelde gebruiker aan zijn trekken te laten komen. Het 5,2 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie leent zich goed aan het kijken van films, series en YouTube-video's.

De camera's van de Alcatel IDOL 5S zijn vrij goed voor zijn prijsklasse. Met de 12-megapixelcamera schiet je leuke foto's en dankzij de 8-megapixel frontcamera worden gemaakte selfies en groufies een leuke herrinering. De batterij van 2850 mAh houdt het gerust een aantal uren vol. Nadat het toestel aan de lader heeft gehangen kun je hem geruste een dag gebruiken. Android 7.0 Nougat draagt bij aan een laag energieverbruik en is klaar voor het komende jaar.

Minpunten Alcatel IDOL 5S

De Alcatel IDOL 5S is een betaalbaar toestel uit de middenklasse. Het prijskaartje van het toestel vertegenwoordigt de hardware die onder de motorkap van de Alcatel IDOL 5S is te vinden. Ben je toch opzoek naar meer power? Kijk dan eens naar andere smartphones op onze website.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel IDOL 5S

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden