Vergelijk 2.684.525 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel A7 XL

Ontdek hier alles over de Alcatel A7 XL: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de Alcatel A7 XL naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte

Informatie over de Alcatel A7 XL

De Alcatel A7 XL beschikt over een flink 6 inch-beeldscherm en een grote 4000 mAh batterij. Met een octa core-processor, 3 GB werk- en 32 GB opslaggeheugen is de smartphone voorzien van prima hardware. Achterop heeft de Alcatel A7 XL een dubbele camera, bestaande uit een 12- en 2-megapixelsensor. Verder krijgt het toestel voorop een 8-megapixelcamera. De Alcatel A7 XL draait op Android 7.0 Nougat en ziet mogelijk later een update naar Android 8.0 Oreo.

Belangrijkste bekende Alcatel A7 XL specificaties

  • 3 GB werkgeheugen, 32 GB opslagruimte
  • Dubbele 12- en 2-megapixelcamera achterop, 8-megapixel frontcamera
  • 6 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie
  • Android 7.0 Nougat
  • 4000 mAh batterij

Pluspunten Alcatel A7 XL

De Alcatel A7 XL is voordelig geprijst. Toch heeft de smartphone voldoende vermogen om gangbare apps zoals Facebook en Instagram te draaien en ook kun je al je dagelijkse smartphonetaken uitvoeren met dit toestel. De dubbele 12- en 2-megapixelcamera schiet prima foto's met onder andere bokeh-effecten en het opslaggeheugen leent zich aan het opslaan van al je gegevens zoals gemaakte foto's, video's en muziek. Dankzij het 6 inch-beeldscherm kijken Full HD-films op groot formaat weg.

Met de frisse versie van Android 7.0 Nougat is de Alcatel A7 XL klaar voor de toekomst. De smartphone is dankzij zijn grote batterij, zuinige hardware en de genoemde Android-versie behoorlijk lang te gebruiken na een keer opladen. 3GB werkgeheugen is voldoende om meerdere apps naast elkaar te draaien en ook voor het spelen van lichte games is de Alcatel A7 XL een geschikt toestel. 

Minpunten Alcatel A7 XL

De Alcatel A7 XL heeft bescheiden hardware en dat zien we terug in de prijs van het toestel. Toch is de smartphone snel genoeg om met de genoemde gangbare applicaties en een groot aantal games overweg te kunnen. De Alcatel A7 XL is dan ook geschikt voor iedereen met een beperkt budget die toch een smartphone met een groot scherm, flinke batterij en veel functionaliteit wenst.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel A7 XL

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden