Vergelijk 2.684.525 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel A3 Plus

Ontdek hier alles over de Alcatel A3 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de Alcatel A3 Plus naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte

Informatie over de Alcatel A3 Plus

Alcatel heeft de Alcatel A3 Plus ondertussen aangekondigd. Toch is nog niet helemaal duidelijk wat het toestel precies onder de motorkap krijgt. We weten dat de smartphone een octa core-processor, 2 GB werk- en 16 GB opslaggeheugen meekrijgt. Verder meet het beeldscherm van de Alcatel A3 Plus 5,5 inch en beschikt de camera achterop over 13-megapixels. De Alcatel A3 Plus draait op Android 7.0 Nougat en ziet mogelijk later een update naar Android 8.0 Oreo.

Belangrijkste bekende Alcatel A3 Plus specificaties

  • 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslagruimte
  • 13-megapixelcamera achterop, 8-megapixel frontcamera
  • 5,5 inch-beeldscherm met resolutie van 720 bij 1280 pixels
  • Android 7.0 Nougat

Pluspunten Alcatel A3 Plus

De Alcatel A3 Plus krijgt een voordelig prijskaartje. Toch is de smartphone in staat om alle gangbare apps te draaien en kun je al je dagelijkse smartphonetaken uitvoeren met dit toestel. Met de 13-megapixelcamera schiet je prima foto's en het opslaggeheugen leent zich aan het opslaan van onder andere foto's, video's en muziek. Verder krijg je met een 5,5 inch-beeldscherm veel overzicht. De lagere resolutie van het scherm is energiezuinig.

Met Android 7.0 Nougat is de Alcatel A3 Plus voorzien van een frisse Android-versie. De smartphone gaat dankzij de batterij, zuinige hardware en de genoemde Android-versie dan ook behoorlijk lang mee op een enkele batterijlading. Met 2 GB werkgeheugen kun je gangbare apps zoals WhatsApp, Facebook of Instagram gebruiken zonder problemen.

Minpunten Alcatel A3 Plus

De Alcatel A3 Plus is geen krachtpatser en dat zien we terug in het prijskaartje. Toch is de smartphone snel genoeg om met de genoemde gangbare applicaties overweg te kunnen. Alcatel heeft naast de A3 Plus ook smartphones zoals de Alcatel A7 XL en Alcatel U5 HD in zijn assortiment.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel A3 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden