Vergelijk 2.843.987 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel 3X (2019)

Ontdek hier alles over de Alcatel 3X (2019): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Alcatel 3X (2019)

De Alcatel 3X (2019) is een toestel dat zich onderscheidt met een flink scherm en een zachte prijs. Met 6,52 inch kom je namelijk geen ruimte tekort. De resolutie van 1600 bij 720 pixels zou weliswaar wat scherper kunnen, maar in de prijscategorie van de Alcatel 3X (2019) is dat keurig. Het toestel draait op Android 9.0 Pie en kan worden gebruikt met twee simkaarten tegelijkertijd. Ook is het toestel uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart.

De Alcatel 3X (2019) is een smartphone voor mensen die het allemaal willen. Van een groot scherm en meerdere camera's tot meerdere simkaartsleuven en een persoonlijke assistent. Aan de zijkant van het toestel zit een knop waarmee je die assistent op kan roepen. Je kunt de Google Assistent alles vragen; van de weersvoorspelling tot de stand in de Keuken Kampioen Divisie. Ook kan Google afspraken voor je inplannen zonder dat je alle details hoeft in te tikken, je kunt ze simpelweg dicteren.

Belangrijkste Alcatel 3X (2019) specificaties

  • 6,52 inch LCD-scherm met resolutie van 1600 bij 720
  • Draait Android 9 Pie
  • 16, 8 en 5 megapixel camera's, 8 megapixel selfiecamera
  • Minimaal 64 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD
  • Dual-sim: ondersteunt twee sim-kaarten tegelijkertijd

Belangrijkste pluspunten van de Alcatel 3X

Al een paar keer hebben we verteld dat de Alcatel 3X (2019) dualsim-functionaliteit ondersteund, maar wat betekent dat nou helemaal? Dat betekent dat je in het toestel twee simkaarten kwijt kunt. Voor de gemiddelde gebruiker is dat misschien helemaal niet zo interessant, maar voor zakelijke gebruikers is het een uitkomst. Je kunt dan zowel een zakelijke als een privé-simkaart in het toestel stoppen zodat je maar met één smartphone op pad hoeft te gaan.

Misschien wel het grootste pluspunt van de Alcatel 3X (2019) is de prijs. Die is namelijk niet al te hoog. Toch kun je behoorlijk vooruit met het toestel. Voor nog geen 200 euro haal je het toestel al in huis. Voor een vlaggenschip haal je al gauw 5x zo vaak de portemonnee uit je zak. Toch is de Alcatel 3X (2019) niet 1/5e van zo een smartphone. Voor de lage prijs heb je een meer dan prima smartphone.

Belangrijkste minpunten van de Alcatel 3X

De Alcatel 3X (2019) is niet al te duur, maar perfect is het helaas ook niet. Snelheid is niet iets waar dit toestel mee voorop loopt. De gebruikelijke apps als WhatsApp, Facebook en Netflix zullen prima presteren op de Alcatel 3X (2019) maar wanneer je aan de slag wil met wat zwaardere apps zoals grafische intensieve games dan kom je al gauw wat gestotter tegen. Gelukkig heb je met dit toestel ook niet de hoofdprijs betaald en werkt alles verder naar behoren.

Alcatel 3X (2019) reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel 3X (2019) review.

Tip: Vergelijk Alcatel 3X (2019) prijzen met abonnement vanaf € 13,00

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel 3X (2019)

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden