Vergelijk 2.403.662 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel 3C (2019)

Ontdek hier alles over de Alcatel 3C (2019): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Alcatel 3C (2019)

Alcatel is een Frans merk dat zich voornamelijk richt op de minder prijzige smartphones. Toch levert de fabrikant geen tegenvallende specificaties voor de prijs die ze vragen. Een goed voorbeeld hiervan is de Alcatel 3C. Deze smartphone ken je wellicht al van 2018, toen de eerste editie werd gelanceerd. De Alcatel 3C (2019) verfijnt de succesformule van deze budgettopper in 2019. Gebruikers kunnen zich verheugen op een lekker groot 6,7 inch HD+-scherm. Netflixen of YouTube-filmpjes kijken op je telefoon is een waar genot.

Een ander voordeel van de Alcatel 3C (2019) is het aantal beveiligingsopties. Je zou natuurlijk een gewone pincode in kunnen voeren als beveiliging, maar je hebt ook de mogelijkheid om de smartphone te vergrendelen met de ingebouwde vingerafdrukscanner. Hierdoor is je toestel nog beter beveiligd tegen indringers van buitenaf. Een andere optie is om je gezicht te laten scannen door de telefoon als vergrendeloptie. Niet zo veilig als een vingerafdruk, maar wel zo handig om snel je smartphone ontgrendeld te krijgen.

Belangrijkste specificaties Alcatel 3C (2019)

  • 6,7 inch HD+-beeldscherm met een resolutie van 1440 bij 720 pixels
  • Quad-core processor geklokt op 1,3 GHz en 2GB RAM
  • 16GB intern opslaggeheugen, uitbreidbaar via een microSD-kaartje
  • 3000 mAh aan accucapaciteit
  • 8-megapixelcamera aan de achterzijde, 5-megapixelfrontcamera

Belangrijkste pluspunten Alcatel 3C (2019)

Het grootste pluspunt van de Alcatel 3C (2019) is zonder meer zijn grote scherm om content in het groot te kunnen bekijken. Ook fijn is dat deze budgetoptie je de mogelijkheid geeft om zowel je vingerafdruk als je gezicht als vergrendeloptie in te stellen. Ook fijn is dat de 16GB aan intern opslaggeheugen uitbreidbaar is aan de hand van een microSD-kaartje. Android 9.0 Pie draait standaard op de 3C (2019) is op het moment van schrijven de meest recente softwareversie, en voor een budgettoestel is dat een mooi pluspunt te noemen.

Belangrijkste minpunten Alcatel 3C (2019)

De Alcatel 3C (2019) is heel goedkoop, maar om het toestel zo goedkoop te krijgen zijn er wel concessies gedaan. Misschien nog wel de meest opvallende is dat er geen ondersteuning is voor 4G. Hierdoor ben je aangewezen op 3G. Let hier dus op en check of jouw provider 3G nog ondersteunt. Is dit niet het geval, dan kan je buiten de beschikbare wifi-netwerken niet WhatsAppen of internetbellen met je vrienden.

 

Alcatel 3C (2019) reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel 3C (2019) review.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel 3C (2019)

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden