Vergelijk 2.485.152 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel 20.08G

Ontdek hier alles over de Alcatel 20.08G: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Alcatel 20.08G

De Alcatel 20.08G is een degelijke telefoon waar je mee kunt bellen, sms'en en eenvoudige foto's mee kunt maken. Ook simpele video's opnemen behoort tot de mogelijkheden, die op het 2,4-inch grote kleurenscherm kunnen worden afgespeeld. De telefoon heeft een behoorlijke batterij onder de motorkap liggen en dat zorgt ervoor dat je vrijwel altijd bereikbaar bent voor zowel vrienden als familie. Met bluetooth connectiviteit en een FM-radio krijg je ook nog eens een aantal handige functies tot je beschikking. Het toestel laat zich gemakkelijk vervoeren en is uitermate geschikt voor de persoon die zowel binnenshuis als buitenshuis bereikbaar wil zijn. 

Belangrijkste Alcatel 20.08G specificaties

  • 2,4-inch display
  • 2-megapixelcamera aan de achterzijde
  • Telefoonboek met ruimte voor 250 contacten
  • 1400 mAh batterij
  • Bluetooth 3.0

Pluspunten Alcatel 20.08G

Met deze Alcatel 20.08G heb je een voordelig toestel in handen dat hoofdzakelijk geschikt is om mee te bellen en sms'en. Met de grote batterij gaat het toestel gerust een paar dagen mee en zo laat het toestel zich ook gemakkelijk gebruiken als huistelefoon of als telefoon buiten de deur. Met een 2,4-inch scherm en grote duidelijke toetsen zie je snel wat je aan het doen bent. Bellen en sms'en wordt met deze Alcatel 20.08G bijzonder voordelig en het toestel laat zich eenvoudig zowel binnens- als buitenshuis gebruiken. Je kunt deze telefoon gemakkelijk opladen door hem thuis in het meegeleverde oplaadstation te parkeren. 

Buitenom de eenvoudige gebruiksvriendelijkheid van deze Alcatel 20.08G heeft deze telefoon ook nog een aantal leuke functies aan boord. Zo kun je genieten van FM-radio en ben je in staat om eenvoudige foto's en video's op te nemen met de 2-megapixelcamera. Met een telefoonboek met ruimte voor 250 contacten krijg je snel toegang tot al je vrienden en familie, die jou op deze telefoon vrijwel altijd kunnen bereiken.

Minpunten Alcatel 20.08G

De Alcatel 20.08G is een toestel met telefoonfuncties waar een bijzonder voordelig prijskaartje aan hangt. Dit betekend echter wel dat de telefoon absoluut geen high-end smartphone is en daarom ook geen bekende apps zoals Facebook en WhatsApp kan draaien. Ook de kwaliteit van de foto's zijn aan de lage kant maar met een prijskaartje als deze kun je niet veel meer verwachten voor je geld. Mocht je toch opzoek zijn naar een betaalbare smartphone, kijk dan eens naar de keuzegids Beste koop tot 100 euro.

Alcatel 20.08G reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel 20.08G review.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel 20.08G

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden