Vergelijk 2.512.614 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel 1S (2019)

Ontdek hier alles over de Alcatel 1S (2019): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Alcatel 1S (2019) is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Alcatel 1S (2019)

De Alcatel 1S (2019) is het iets grotere broertje van de Alcatel 1V (2019) en met groter bedoelen we vooral sneller en beter. Het is het een-na-goedkoopste model uit de budgetlijn van Alcatel in 2019 en krijgt desalniettemin heel behoorlijke specificaties mee. Zo zit er een 5.5 inch scherm in dat een HD+-resolutie meekrijgt. De processor heeft acht rekenkernen en je hebt 32GB aan ruimte om je data op te slaan. Foto's schiet je met de 13 megapixel camera, met een extra 2 megapixel sensor zodat je foto's met een bokeh-effect kan maken.

Hands-on: Alcatel 1S

Hands-on: Alcatel 1S

24 feb 2019 - Goedkoop is duurkoop, maar is dat ook echt zo bij de Alcatel 1S? Hoeveel smartphone krijg je tegenwoordig voor iets meer dan 100 euro? In deze hands-on kijken we alvast kort naar de Alcatel 1S, het nieuwe budgetmodel van TCL.

Met een flinke batterij van 3060 mAh kom je met de Alcatel 1S de dag wel door. Selfies neem je met een aanwezige 5 megapixel camera, die ook nog eens beschikt over een led-flitser. Achterop zit een vingerafdrukscanner, maar je kan de 1S (2019) ook ontgrendelen met de selfiecamera. De software op de Alcatel is Android 9 Pie, met daaroverheen een tamelijk summiere skin van Alcatel zelf.

Belangrijkste Alcatel 1S (2019) specificaties

  • 5.5 inch HD+-scherm met IPS-paneel
  • Draait op Android 9 Pie
  • Voorzien van 13 megapixel camera + 2 megapixel camera op de achterkant
  • 32 GB opslagruimte, 3 GB werkgeheugen
  • Voorzien van vingerafdrukscanner

Pluspunten van de Alcatel 1S (2019)

Het grootste pluspunt is tegelijkertijd het kleinst: de prijs. Voor de Alcatel 1S betaal je zeker niet de hoofdprijs. Kern van het aanbod in de 1-serie van Alcatel is de betaalbaarheid en ook bij de 1S (2019) is dat uitstekend op orde. Je krijgt voor erg weinig geld erg veel telefoon. Dat alles is ook nog eens voorzien van recente software, want je draait gewoon Android 9 Pie. Daar komt dan wel een kleine skin van Alcatel overheen maar dat is niets wat de octa-core processor aan boord niet aankan.

Belangrijk in deze prijscategorie is ook dat er een aantal essentiële eigenschappen hebben. Dat lijstje kan bij de Alcatel 1S vrijwel geheel worden afgevinkt. Zo zijn we blij met de aanwezige vingerafdrukscanner, met de flinke batterij van 3060 mAh en met de afdoende opslagruimte. Dat zijn allemaal dingen die het dagelijks leven met zo'n toestel veel draaglijker maken.

Minpunten van de Alcatel 1S (2019)

Een nadeel van de Alcatel 1S (2019) is misschien niet bij het toestel zelf te vinden, maar wel in de concurrentie. Voor een relatief kleine meerprijs krijg je namelijk al snel meer telefoon dan de Alcatel. Investeer 100 euro meer en je krijgt er ook daadwerkelijk een veel beter toestel voor terug. Daarmee is deze Alcatel eigenlijk vooral bedoeld voor mensen die vastberaden zijn weinig aan een telefoon uit te geven. Voor dit geld krijg je heel veel, maar voor nog een klein beetje meer misschien wel een betere prijs/kwaliteitverhouding.

Alcatel 1S (2019) reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel 1S (2019) review.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel 1S (2019)

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden