Vergelijk 2.512.614 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel 1B (2020)

Ontdek hier alles over de Alcatel 1B (2020): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Alcatel 1B (2020) is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Alcatel 1B (2020)

De Alcatel 1B (2020) is een budgettelefoon bij uitstek. Voor een zeer gunstige prijs krijg je een volledige smartphone met alle geneugten die daarbij horen. Denk daarbij aan GPS, Android 10, een fotocamera, overal internet en een ingebouwde zaklamp annex led-flitser. Dit alles gaat dan misschien niet zo snel als op een duurder exemplaar, maar voor wie geen haast heeft is de Alcatel 1B (2020) een uitstekende keuze.

Met 16GB aan opslaggeheugen, een 5.5 inch beeldscherm en 8 megapixel camera achterop bezit de Alcatel in ieder geval alles waar je bij een smartphone op hoopt. De Snapdragon 215-chipset is niet bepaald vlot, maar draait wel gewoon Android 10. Met de 3000 mAh grote batterij kan je bovendien makkelijk een dag doorkomen.

Belangrijkste eigenschappen Alcatel 1B (2020)

  • 5.5 inch HD+-scherm
  • Draait op Android 10 Go met volledige Google App Store
  • 8 megapixel camer aan de achterkant, 5 megapixel selfiecamera
  • 3000 mAh batterij
  • 16GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD

Pluspunten van de Alcatel 1B (2020)

Het grootste pluspunt van de Alcatel 1B is natuurlijk de enorm gunstige prijs. Die prijs is namelijk erg scherp, zeker als je ziet wat je er voor terugkrijgt. Er zijn niet veel smartphones op de markt die net zoveel kosten als deze Alcatel, waarmee het toestel zich onderin het budgetsegment nestelt. Tegelijkertijd zitten op de 1B (2020) alle dingen die je van een moderne smartphone mag verwachten. Dat is voor deze prijs best indrukwekkend!

Fijn is dat deze Alcatel 1B (2020) is uitgerust met Android 10. Het betreft hier de speciale Go-variant, die een stuk lichter is in gebruik. Dat betekent dat de Alcatel nog steeds over alle features beschikt die je van een normale Android-telefoon kan verwachten, maar dan op een minder snelle processor en nog steeds vloeiend.

Minpunten van de Alcatel 1B (2020)

De Qualcomm Snapdragon 215 is niet de meest vlotte chipset die er momenteel op de markt is. Dat betekent dat je niet alle apps even vloeiend op je scherm zal krijgen. Veeleisende games zijn ook niet echt een feest op deze chipset, maar dingen als WhatsApp en je mail lezen werkt uiteraard prima. Zolang je je eisenpakket er een beetje op aanpast, kan de Snapdragon 215 je nog wel verrassen.

Alcatel 1B (2020) reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel 1B (2020) review.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel 1B (2020)

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden