Vergelijk 2.463.384 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel 10.16

Ontdek hier alles over de Alcatel 10.16: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Alcatel 10.16

De Alcatel 10.16 is een lichtgewicht toestel waarin je twee simkaarten tegelijkertijd kunt plaatsen. Met zijn 63 gram en gebruiksvriendelijke toetsen heb je met deze Alcatel 10.16 een volwaardige telefoon in handen. Met zijn bijzonder lage prijskaartje krijg je een fatsoenlijk toestel voor een van de laagste prijzen van Nederland.

Alcatel zet zich sterk in voor mensen met een wat lager budget. Deze telefoon maakt zich dan ook goed uit de voeten en zal de gebruiker die niet veel meer wil dan gewoon bellen dan ook niet snel teleur stellen. Verder zit er een handige zaklamp functie op de telefoon en gaat het toestel in stand-by-mode bijna 7 dagen mee op een enkele lading.

Belangrijkste Alcatel 10.16 Specificaties

  • Dual sim ondersteuning
  • FM-radio
  • Degelijke bouwkwaliteit
  • 400 mAh batterij

Pluspunten Alcatel 10.16

De Alcatel 10.16 is een fatsoenlijk toestel voor de gebruiker die gewoon wil bellen en weinig omkijken heeft naar (vaak dure) toeters en bellen. Deze telefoon doet het dan ook erg goed als instapmodel en voorziet de gebruiker van een spreektijd van maar liefst 3 uur. 

Minpunten Alcatel 10.16

Het toestel biedt goede specificaties tegen een laag tarief. Dat maakt de telefoon natuurlijk geen technisch hoogstandje. Mocht je toch opzoek zijn naar een toestel met meer functies kijk dan eens naar onze keuzehulp voor beste mobiele telefoons tot 100 euro.

 

Alcatel 10.16 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Alcatel 10.16 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Alcatel 10.16

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden