Vergelijk 2.691.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

AEG Voxtel SM315

Ontdek hier alles over de AEG Voxtel SM315: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de AEG Voxtel SM315

Met de AEG Voxtel SM315 krijgt de gebruiker toegang tot all functies die nodig zijn om te kunnen bellen en sms'en. Met een duidelijk 2,2 inch kleurenscherm biedt deze telefoon de gebruiker een duidelijk overzicht. Het telefoonboek heeft ruimte voor maar liefst 100 contacten. Er zit een noodknop op de achterzijde van het toestel, waar in geval van nood tot wel 5 contacten kunnen worden bereikt. Verder kun je met deze telefoon luisteren naar FM-radio.

Verder beschikt de AEG Voxtel SM315 over een 0,3-megapixelcamera, waarmee de gebruiker eenvoudige, leuke foto's kan maken. Met geheugen is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart. Met een 700 mAh batterij is het toestel voorzien van genoeg energie om tot wel een paar dagen bereikbaar te zijn. Apps zijn niet voor dit eenvoudige toestel weggelegd. Deze Voxtel SM315 is wel een telefoon in handen die geschikt is voor de meest gangbare vormen van communicatie en zich leent aan een eenvoudige bediening. Een perfecte telefoon voor senioren.

Belangrijkste specificaties AEG Voxtel SM315

  • 2,2 inch kleurenscherm
  • Telefoonboek voor 100 contacten
  • Noodknop op de achterzijde
  • 0,3-megapixelcamera
  • 700 mAh batterij

Plusputen AEG Voxtel SM315

Het simpele en doeltreffende ontwerp zal niet snel in het verkeerde keelgat schieten. Met een 2,2 inch kleurenscherm zie je snel in een opzicht wat je kunt doen en wat je eventueel hebt gemist. De telefoon is eenvoudig in gebruik en heeft een noodknop aan de achterzijde zitten. Op deze manier kun je tot wel 5 contactpersonen bereiken met een enkele druk op de knop. 

Je krijgt met deze telefoon genoeg ruimte om tot wel 100 contactpersonen op te slaan. Verder heeft het toestel een 0,3-megapixelcamera. Met Deze AEG Voxtel SM315 ben je altijd bereikbaar, de batterij garandeert een stand-bytijd van 360 uur en tot wel 5 uur onafgebroken gesprekstijd.

Minputen AEG Voxtel SM315

De Voxtel SM315 is maar een eenvoudige telefoon die gewoon doet waarvoor een telefoon gemaakt is. Mocht je nou toch opzoek zijn naar een betaalbaar toestel waar je net iets meer mee kunt, kijk dan eens naar onze keuzegids Beste koop tot 100 euro. Deze telefoons beschikken over iets snellere hardware en draaien  dan ook moderne applicaties zoals WhatsApp en Facebook.

AEG Voxtel SM315 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je AEG Voxtel SM315 review.

Telefoons vergelijkbaar met de AEG Voxtel SM315

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden