Vergelijk 2.691.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

AEG Voxtel M800

Ontdek hier alles over de AEG Voxtel M800: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de AEG Voxtel M800

De Voxtel M800 is een senioren telefoon van AEG met grote knoppen op het hoofdscherm. De telefoon is eveneens voorzien van een camera, een noodknop en beschikt het over de mogelijkheid om met een hoortoestel verbonden te worden. Zoals andere seniorentelefoons beschikt de Voxtel over grote knoppen op het hoofdscherm met icoontjes die duidelijk aangeven waar de knop voor dient. 

Belangrijkste specificaties van de AEG Voxtel M800

  • 3,5 inch TFT-scherm met een resolutie van 320x480
  • Instelbare noodknop op de achterzijde
  • Compatibel met gehoorapparaten
  • 2 megapixel camera
  • Grote, duidelijke knoppen in het hoofdscherm

De pluspunten van de AEG Voxtel M800

De noodknop van de Voxtel M800 bevindt zich op de achterzijde van het toestel, en is lichtelijk naar binnen gekeerd wat het per ongeluk indrukken van de knop minder waarschijnlijk maakt. Ook zijn er tot vijf telefoonnummers in te stellen die met de knop bereikbaar zijn. Dit maakt dat niet alleen het alarmnummer eenvoudig te bereiken is, maar ook de kinderen en kleinkinderen met één druk op de knop aan de lijn zijn.

De Voxtel M800 beschikt ook over een lusje waar een polsbandje aan vastgemaakt kan worden. Dit maakt het fijner om de telefoon te bedienen, doordat men niet hoeft te vrezen voor het per ongeluk kapot vallen van het toestel. Dit lusje maakt het ook mogelijk om de telefoon aan een keycord om de nek te hangen zodat deze snel te vinden is.

Minpunten van de AEG Voxtel M800

De telefoon oogt als een smartphone, maar is dat in feite niet. De gebruiker heeft niet de beschikking over een app store of een internetverbinding. De functies van de telefoon zijn derhalve niet uit te breiden met andere programma's. Wel is er de mogelijkheid om een foto naar keuze op de achtergrond van het scherm te plaatsen.

AEG Voxtel M800 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je AEG Voxtel M800 review.

Telefoons vergelijkbaar met de AEG Voxtel M800

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden