Vergelijk 3.466.439 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

AEG Voxtel M1250

Ontdek hier alles over de AEG Voxtel M1250: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de AEG Voxtel M1250

De AEG Voxtel M1250 is een eenvoudige telefoon die gewoon doet waarvoor een telefoon is ontworpen. Naast bellen kun je met het toestel ook leuke foto's maken, naar FM-radio luisteren of met de ingebouwde zaklamp donkere ruimtes verlichten. Op het 2,4-inch kleurenbeeldscherm zie je snel wat je aan het doen bent. De numerieke toetsen maken de bediening van het toestel erg gemakkelijk en met de dual sim-optie kun je tot wel twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken met deze telefoon.

Belangrijkste specificaties AEG Voxtel M1250

  • 2,4 inch kleurenscherm
  • Dual sim-mogelijkheid
  • 0,3-megapixelcamera
  • 1000 mAh batterij
  • Ingebouwde zaklamp

Pluspunten AEG Voxtel M1250

De AEG Voxtel M1250 combineert eenvoudigheid met effectiviteit. met de 1000 mAh batterij kun je het toestel tot wel 200 uur in standby-modus gebruiken en met twee simkaarten ben je altijd bereikbaar voor zowel privé- als zakenredenen. Met een spreektijd van maar liefst 4 uur kun je langdurige gesprekken voeren op een enkele batterijlading. 

Met een 2,4-inch kleurenscherm en grote, duidelijke toetsen wordt de bediening van deze telefoon zo eenvoudig dat letterlijk iedereen ermee overweg kan. Naast de eenvoudige bediening komt de telefoon met een aantal leuke functies zoals een 0,3-megapixelcamera, ingebouwde zaklamp en FM-radio. Met deze functies hoef je je nooit te vervelen. 

Minpunten AEG Voxtel M1250

De AEG Voxtel M1250 is bijzonder eenvoudig. Verwacht zeker geen iPhone-killer of iets wat applicaties kan draaien. De eenvoudigheid van de Voxtel M1250 heeft ook zijn prijs; voor een bijzonder vriendelijke prijs is deze telefoon al van jou. Mocht je toch behoefte hebben aan een smartphone met een klein budget, kijk dan eens naar onze keuzegids Beste koop tot 100 euro.

AEG Voxtel M1250 reviews

Onze bezoekers geven de AEG Voxtel M1250 een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk AEG Voxtel M1250 reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2018)

Pluspunten:

zeer veelzijdig. Met sterke accu'. Zonder internet. Geen smartphone dus. Ook niet voor gekozen. 2 standaardformaat simkaarten passen er gewoon in, ondanks de specificatie die micosimformaat voorschrijft.

Minpunten:

Gedetailleerder gebruiksaanwijzingen over bellen en sms-en ontbreken en heb ik nog niet gevonden.

Telefoons vergelijkbaar met de AEG Voxtel M1250

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden