Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid Z5 Duo

Ontdek hier alles over de Acer Liquid Z5 Duo: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Acer Liquid Z5 Duo is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Acer Liquid Z5 Duo

Acer zet met de Liquid Z5 Duo een betaalbare Android-smartphone in de markt. Het toestel heeft een dual-core processor en draait op Android 4.2 Jelly Bean. Multitasken gaat super makkelijk op het 5 inch grote scherm dankzij de speciale Acer Float-interface. Ook ben je altijd bereikbaar op twee telefoonnummers dankzij de dual-sim functionaliteit. De Acer Liquid Z5 Duo is de opvolger van de Acer Liquid Z3 die vorig jaar op de markt is gekomen. Liever een single-sim smartphone? Kijk dan eens naar de Acer Liquid Z5.

Belangrijkste specificaties van de Acer Liquid Z5 Duo:

  • Lekker groot scherm van 5 inch (480 x 854 pixels)
  • 1,3 GHz processor met twee kernen met 512 MB RAM
  • 4 GB intern geheugen, uitbreidbaar met microSD-kaart
  • Draait op Android 4.2 Jelly Bean: meteen voorzien van handige apps!
  • Dual-sim ondersteuning: altijd bereikbaar op twee telefoonnummers

Acer Liquid Z5

Voor wie is de Acer Liquid Z5 Duo?

Ben je nieuw op de smartphonemarkt en op zoek naar een betaalbare dual-sim smartphone? Kijk dan eens naar de Acer Liquid Z5 Duo. Deze smartphone heeft een lekker groot scherm en is ideaal voor browsen, sociaal netwerken en natuurlijk video's bekijken. En met de dual-sim functionaliteit ben je altijd bereikbaar op twee telefoonnummers tegelijk.

Pluspunten van de Acer Liquid Z5 Duo

Zoals we hierboven al even noemden, is het 5 inch display natuurlijk een grote pré. Voor nog geen 200 euro heb je een smartphone met een lekker groot scherm waar je gemakkelijk alles op kijkt en doet. Acer heeft ervoor gezorgd dat multitasken lekker makkelijk gaat dankzij de Acer Float-interface. Hiermee kun je een app openen zonder dat hij het hele scherm in beslag neemt. Ben je klaar? Dan sluit je de app weer en komt je oude scherm tevoorschijn. Ook een inkomend gesprek neemt niet hele scherm in beslag. Erg handig als je nét ergens anders mee bezig bent.

De Acer Liquid Z5 Duo heeft twee simkaartsleuven. Zo kun je één toestel gebruiken voor zowel privé als werk. Of je neemt de Liquid Z5 Duo mee als je vaak op reis bent en twee providers hebt. Het handige van deze smartphone is dat je altijd op twee telefoonnummers tegelijk bereikbaar bent.

Minpunten van de Acer Liquid Z5 Duo

Acer heeft voor de Acer Liquid Z5 Duo gekozen voor een intern geheugen van 4 GB. Dit blijven we krap vinden. We zien liever een intern geheugen van 8 GB of hoger voor een Android-toestel. Met 4 GB zit je al snel aan je limiet. Koop daarom een microSD-kaartje en zet foto's en andere mediabestanden hierop om ruimte te besparen. Vind je niet erg om wat meer geld uit te geven? Kijk dan eens naar de Acer Liquid S1 met 8 GB interne opslagruimte.

Acer Liquid Z5 Duo reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer Liquid Z5 Duo review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid Z5 Duo

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden