Vergelijk 2.030.368 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid Z4 Duo

Ontdek hier alles over de Acer Liquid Z4 Duo: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Acer Liquid Z4 Duo is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Acer Liquid Z4 Duo

De Acer Liquid Z4 Duo is een dual-sim smartphone met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel heeft een relatief groot 4 inch scherm, een prima processor, en een 5-megapixelcamera. Achterop zit een handige 'AcerFloat'-knop, een knop die je zelf kunt instellen. Zo kies je er zelf voor of je met de knop direct je camera opent, of vanuit stand-by in één klap je browser openen. Dit model ondersteunt ook dual-sim stand-by, wat betekent dat twee simkaarten tegelijkertijd actief kunnen zijn in de Z4 Duo. Een versie zonder dual-sim wordt verkocht als de Acer Liquid Z4.

Belangrijkste Acer Liquid Z4 Duo specificaties

  • 4 inch TFT-scherm met resolutie van 480x800 pixels
  • 1,3 GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen
  • Loopt op Android 4.2 Jelly Bean: download duizenden apps in de Google Play Store
  • 4GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-kaarten
  • 5-megapixelcamera met LED-flitser achterop
  • Ondersteunt dual-sim: altijd bereikbaar op twee simkaarten

Acer Liquid Z4

Voor wie is de Acer Liquid Z4 Duo?

Met de Acer Liquid Z4 Duo heb je voor een bodemprijsje een uitstekende smartphone. Voor zo'n 100 euro krijg je een toestel met een groot scherm, een aantrekkelijk design, en goede hardware. De ingebouwde dual-sim ondersteuning maakt het toestel bovendien ideaal als je meerdere simkaarten tegelijk wil gebruiken. Wil je aan de slag met een smartphone, maar ben je niet bereid daarvoor honderden euro's te betalen, dan is de Acer Liquid Z4 Duo een uitstekende keuze.

Pluspunten van de Acer Liquid Z4 Duo

Een leuke extra van Acer is de 'Rapid Button' die achterop de Liquid Z4 Duo zit. Wat die knop zit kun je zelf instellen. Zo open je met één druk op de knop je favoriete app openen, of bijvoorbeeld de camera opstarten. Omdat de Liquid Z4 achterop zit, net onder de camera, kun je hem gemakkelijk met je wijsvinger indrukken als je het toestel met een hand vast houdt.

Dankzij zijn lage prijs is de Acer Liquid Z4 Duo ook een erg interessant instapmodel. Acer heeft het toestel bovendien voorzien van een 'Quick Mode', een versimpelde interface die de Liquid Z4 gemakkelijk in gebruik maakt. Als dit je eerste smartphone is, dan zorgt de Quick Mode ervoor dat je gemakkelijk aan de slag kan met je favoriete apps. Als je deze speciale modus niet nodig hebt kun je hem natuurlijk ook gewoon uitzetten, en dan krijg je een vrijwel stock-versie van Android 4.2 Jelly Bean.

Deze versie van Acer's goedkope smartphone is bovendien voorzien van dual-sim ondersteuning. Dat betekent dat je twee simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken in de Liquid Z4 Duo. Deze dual-sim stand-by ondersteuning is ideaal als je bijvoorbeeld aparte simkaarten hebt voor werk en prive. Je kunt beide simkaarten gebruiken om te bellen en sms'en, en hebt ook altijd toegang tot de contactenlijsten van meerdere simkaarten tegelijk.

In de meegeleverde Google Play Store kun je meer dan een miljoen apps en games vinden en vaak gratis downloaden. Of je nu WhatsApp of Facebook zoekt, je kunt het allemaal krijgen voor deze goedkope smartphone. De 1,3 GHz dual-core processor en 512 MB werkgeheugen zijn krachtig genoeg om ervoor te zorgen dat de meeste apps soepel en snel lopen. Ook multitasken met apps zou geen probleem moeten zijn op de Acer Liquid Z4.

Minpunten van de Acer Liquid Z4 Duo

De Acer Liquid Z4 Duo is voorzien van slechts 4GB ingebouwde opslagruimte. Ben je van plan vooral WhatsApp te gebruiken en hooguit soms wat foto's te maken, dan is dat genoeg ruimte. Maar wil je ook video's, muziek en andere apps op je smartphone kwijt, dan raakt de ruimte al gauw op. Gelukkig biedt de Liquid Z4 wel ruimte voor een microSD-geheugenkaart, zodat je je geheugen zelf goedkoop kunt uitbreiden.

Acer Liquid Z4 Duo reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer Liquid Z4 Duo review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid Z4 Duo

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden