Vergelijk 2.518.953 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid Z3 Duo

Ontdek hier alles over de Acer Liquid Z3 Duo: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
De Acer Liquid Z3 Duo is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Acer Liquid Z3 Duo

De Acer Liquid Z3 Duo is een compacte, goedkope smartphone die heel veel functies biedt voor relatief weinig geld. De telefoon heeft een 3.5 inch scherm en beschikt over een 1 GHz dual-core processor. De Liquid Z3 Duo beschikt ook over dual-sim technologie, waardoor je twee sim-kaarten tegelijkertijd in dit toestel kan gebruiken. Er is tevens een single-sim versie beschikbaar met de naam Acer Liquid Z3.

Belangrijkste kenmerken van de Acer Liquid Z3 Duo

  • 3.5 inch scherm met resolutie van 320x480 pixels
  • 1 GHz dual-core processor met 512 MB RAM
  • Intern geheugen van 4 GB, uitbreidbaar via microSD
  • Dual-sim, dus altijd bereikbaar op twee nummers
  • 3 megapixelcamera achterop
  • Loopt op Android 4.2 Jelly Bean

Acer Liquid Z3 Duo

Voor wie is de Acer Liquid Z3 Duo?

De Acer Liquid Z3 Duo is gemaakt voor mensen die wel de gemakken van een hedendaagse smartphone willen, maar niet de daarbij horende hoge aanschafprijs willen neerleggen. Met de Z3 Duo kan je gewoon WhatsAppen, e-mails versturen, apps uit de Google Play Store downloaden, navigeren met behulp van GPS, internetten en Uitzending Gemist kijken. En dat voor een zeer scherpe prijs. Mensen met een beperkt budget zijn dus gewaarschuwd: neem eens een kijkje bij de Acer Liquid Z3 Duo.

Pluspunten van de Acer Liquid Z3 Duo

Een van de grootste pluspunten is natuurlijk de prijs. Die is namelijk bijzonder laag, zeker als je ziet wat je er voor terugkrijgt. In die zin is de prijs niet het pluspunt, maar de 1 GHz dual-core processor en het 3.5 inch grote scherm, samen met de 3 megapixel camera en de dual-sim technologie. Dat al die zaken voor deze prijs over de toonbank gaan, is indrukwekkend.

Een tweede pluspunt is dat de Z3 Duo is uitgerust met Android 4.2 Jelly Bean. Deze recente versie van Android zorgt ervoor dat vrijwel alle apps die nu beschikbaar zijn in de Google Play Store, op de Z3 Duo draaien. Dat betekent een enorme toename in de functionaliteit van de Z3 Duo. Die functionaliteit wordt bij Android-toestellen veelal bewerkstelligd door apps van derden, en met de Z3 Duo heb je toegang tot al die apps. Een enorme meerwaarde.

Minpunten van de Acer Liquid Z3 Duo

De lage prijs moet natuurlijk ergens vandaan komen, maar wij vinden een 3 megapixelcamera wel erg schamel. Dat staat niet bepaald garant voor scherpe, detailrijke foto's. Fotografieliefhebbers kunnen beter investeren in een aparte camera of een toestel met een iets hoger aantal megapixels. Kijk bijvoorbeeld eens naar de iets duurdere Acer Liquid E2 Duo.

Acer Liquid Z3 Duo reviews

Onze bezoekers geven de Acer Liquid Z3 Duo een gemiddelde beoordeling van 7,8.
Bekijk Acer Liquid Z3 Duo reviews of schrijf zelf een review.

(november 2014)

Pluspunten:

Klein en handig. Het hoesje beschermt het scherm goed. Helder scherm. De FM radio functie is prima.

Minpunten:

het toetsenbord is klein.
Ik heb nog niet gevonden hoe ik kan zien wat mijn verbruik van belminuten en sms is.
(mei 2014)

Pluspunten:

Handig van formaat, redelijk snel, handige flipcover zodat je scherm niet snel vies kan worden. Accu gaat bij normaal gebruik 2 dagen mee, bij intensief gebruik meer dan 1 dag. Sound dts werkt echt uitstekend met bluetooth speakers of verbinding met je HiFi dat is wel een meerwaarde. mp3 afspelen op je interne speaker klink redelijk.

Minpunten:

toetsen zijn erg klein, telefoon opnemen gaat niet altijd even snel omdat het scherm niet goed reageert dit komt vooral voor met droge handen. Camera is matig en je kunt er geen qr code mee scannen en je mist een flitser. Niet echt minheden omdat je dan gewoon meer moet neerleggen voor een toestel maar ik gebruik deze opties eigenlijk niet.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid Z3 Duo

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden