Vergelijk 2.862.519 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid Z110

Ontdek hier alles over de Acer Liquid Z110: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Acer Liquid Z110 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Acer Liquid Z110

De Acer Liquid Z 110 is een toestel met een leuke, scherpe prijs en uitermate geschikt voor jongeren. Het toestel draait op Android 2.3 wat betekent dat je toegang hebt tot honderdduizenden apps. Daarnaast is hij handzaam en past hij gemakkelijk in je broekzak.

Belangrijkste kenmerken van de Acer Liquid Z110

  • Zeer compact formaat waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt
  • 1 GHz-processor en 512 MB werkgeheugen zodat je op je gemak kunt surfen, gamen en berichten versturen
  • Android 2.3 wat betekent dat je toegang hebt tot duizenden gratis apps in de Play Store
  • Een 3-megapixelcamera om foto's te schieten en video's te maken

 Acer Liquid Z110

Voor wie is de Acer Liquid Z110?

De Acer Liquid Z110 is geen topsmartphone. Het voordeel daarvan is dat de prijs ook niet huizenhoog is. De Acer valt daardoor binnen het krappe budget van veel jongeren. Op die doelgroep is de Acer dan ook voornamelijk gericht. Qua functionaliteit is er namelijk weinig mis met de Z110. Hij kan vrijwel alles wat je met een hedendaagse smartphone zou willen doen; updates posten op sociale media als Twitter en Facebook, navigeren met Maps, berichten sturen met WhatsApp, spelletjes als Angry Birds en DrawSomething doen.Het zal allemaal niet zo snel gaan als bij het nieuwste model van Samsung, maar je kan jezelf troosten met het feit dat je drie Acer's kan kopen voor het geld dat je uitgeeft aan zo'n nieuw model.

Pluspunten van de Acer Liquid Z110

Zoals gezegd moet de Acer Liquid Z110 het vooral hebben van zijn lage prijs. De prijs/kwaliteit-verhouding is echter nog belangrijker, en ook daar scoort de Acer uitstekend. De Z110 biedt alle geneugten van een moderne smartphone, voor een richtprijs van maar iets meer dan 100 euro. Als je bedenkt dat je voor dat geld een 1 GHz processor krijgt en 512 MB werkgeheugen, gecombineerd met 4 GB interne opslag en een 3.5 inch scherm krijgt, is dat wat ons betreft geen slechte deal.

Een ander positief aspect van de Acer is de omvang. In een wereld waar smartphones steeds groter worden is het moeilijk om nog compacte modellen te vinden, die met goed fatsoen in je broekzak passen. De Acer heeft, waarschijnlijk mede uit budgetoverwegingen, zeer bescheiden afmetingen. Dat betekent dat de Z110 niet alleen uitstekend te bedienen is met 1 hand, het toestel is ook nog behoorlijk licht, waardoor je niet het gevoel hebt met een baksteen onderweg te zijn.

Minpunten van de Acer Liquid Z110

Een klein minpunt is het besturingssysteem van de Acer. Een toestel uitrusten met Android 2.3 Gingerbread kan eigenlijk niet meer in 2012. Natuurlijk, met 2.3 is in principe weinig mis, maar het aantal apps zal de komende jaren flink uitdunnen als Android 4.0 en verder een steeds groter deel van de markt zullen veroveren.

Acer Liquid Z110 reviews

Onze bezoekers geven de Acer Liquid Z110 een gemiddelde beoordeling van 6,7.
Bekijk Acer Liquid Z110 reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2013)

Pluspunten:

Ik was op zoek naar een goedkope smartphone waarmee ik whatsapp kon gebruiken en kwam bij de Liquid Z110 terecht. Deze telefoon is supergoedkoop maar hij doet eigenlijk alles wat ik nodig heb. Ik had geen zin om veel geld uit te geven aan dingen die ik toch niet gebruik, dus de Z110 was meer dan genoeg voor mij. De z110 ziet er ook best goed uit en heeft alle apps die ik het meest gebruik

Minpunten:

Hij is niet altijd even snel.
(juni 2013)

Pluspunten:

mooi uitrlijk

Minpunten:

Mijn audioscherm krijg ik steeds te zien, zonder dat ik dit wil. Hij doet dit zelf, je kunt er niks tegen doen. Met als gevolg dat je hem een klap verkoopt, en dan scheurt je scherm.(Dit was wel mijn fout)
Ook gaat internet lang niet altijd goed.

Sjoerd.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid Z110

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden