Vergelijk 2.518.953 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid S2

Ontdek hier alles over de Acer Liquid S2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Acer Liquid S2 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Acer Liquid S2

De Acer Liquid S2 is een 6 inch smartphone met Full HD-resolutie (1080x1920 pixels). Het is een Android-telefoon en heeft een lekker groot scherm waarmee je gemakkelijk video's bekijkt, spelletjes speelt of internetpagina's bezoekt. Verder beschikt de Liquid S2 over een supersnelle 2,2 GHz quad-core processor en grote 3.300 mAh accu voor urenlang gebruikersgemak. De Acer Liquid S2 is de opvolger van de Acer Liquid S1 en heeft net als zijn voorganger een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Belangrijkste kenmerken van de Acer Liquid S2:

  • Super 6 inch Full HD-scherm met een resolutie van 1080x1920 pixels
  • Video's opnemen in 4K-resolutie: ruim 4x zo hoog als HD!
  • Razendsnel gebruik dankzij de 2,2 GHz quad-core processor
  • 13 megapixelcamera aan de achterkant; frontcamera van 2 megapixel
  • Grote 3.300 mAh-accu voor dagenlang gebruik

Voor wie is de Acer Liquid S2?

De Liquid S2 is gericht op mensen die alles willen kunnen met hun smartphone, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Een budget-topmodel als je wil. Daarnaast is de Acer door zijn grote scherm vooral gericht op mensen die hun telefoon voor vrijwel alles gebruiken, behalve bellen. Dat gaat immers met zo'n grote telefoon wat lastiger. Alle andere taken daarentegen, zoals mails lezen en websites danwel video's bekijken, zijn op een groot scherm veel fijner. En met 6 inch en Full HD-resolutie mag je toch wel zeggen dat de Acer een groot scherm heeft.

Pluspunten van de Acer Liquid S2

De Liquid S2 heeft veel pluspunten, maar het meest opvallend is wel het grote scherm. Met 6 inch zit je aan de rand van wat nog mee valt te torsen in je broekzak. Je hebt dus eigenlijk het maximale formaat scherm dat nog mee te nemen is zonder dat je er een apart tasje voor hoeft aan te schaffen. Door de Full HD-resolutie is alles wat op dat grote scherm wordt weergegeven, ook nog eens lekker scherp. Ben je vaak in de weer met e-mails, WhatsAppjes en andere grote lappen tekst? Op de Liquid S2 lees je het gemakkelijk zonder in te zoomen of de hele tijd te scrollen.

Acer Liquid S2

Bij een grote telefoon hoort ook een grote accu en Acer is dat niet vergeten. Dankzij het grote schermformaat is er ook plaats voor een grotere accu achter dat scherm. Natuurlijk is het verbruik ook hoger bij een groter schermoppervlak, maar de grotere batterij compenseert dat voldoende. Het wordt pas echt interessant als het scherm niet wordt gebruikt, in standby-mode dus. Dan komt het voordeel van een grote batterij pas echt om de hoek kijken.

Met een 13 megapixelcamera hoef je je niet te schamen in smartphoneland. Daar komt nog bij dat de Liquid S2 in 4K-resolutie kan filmen. Dat is een resolutie die vier keer meer pixels vastlegt dan Full HD. Dat is een optie die we nog niet bij zoveel telefoons zien.

Minpunten van de Acer Liquid S2

Acer heeft ervoor gekozen de Liquid S2 uit te rusten met Android 4.2 Jelly Bean. Jammer, want dat is niet de laatste versie van Android. We hebben Acer er de laatste tijd ook niet meer op kunnen betrappen een update voor een telefoon uit te brengen. Dat betekent dus dat je als koper van een Liquid S2 gelijk bij de aanschaf al een beetje achterloopt.

Acer Liquid S2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer Liquid S2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid S2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden