Vergelijk 2.683.659 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid S1 reviews

Acer Liquid S1 mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(4 reviews )
De Acer Liquid S1 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
3 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (november 2013) door
De Acer Liquid S1 is een relatief goedkope phablet. De hamvraag bij phablets is tegenwoordig: 'Is hij niet té groot?' GSMinfo.nl gebruikte de telefoon enkele weken lang en velde haar oordeel. Groot is soms fijn maar soms ook onhandig. Acer Liquid S1 review
(november 2013)

Pluspunten:

ding gekocht voor een prikje, tot nu toe niet ontevreden want t scherm is echt facking briljant en de apps spatten ervanaf. sinds ik netflix heb zijn mn ogen eigenlijk dagelijks mindstens twee uur op de acer gericht. batterij heeft daat wel wat onder telijden maar gelukkig hbe ik een oplader bij me altijd. bellen gaat ook chill en games zijn ook prima te doen op dit ding. echt superrelaxt, als deze stukgaat koop ik meteen weer een nieuwe.

Minpunten:

geen minpunten, deze telefoon is perfect!
(november 2013)

Pluspunten:

Mooi groot apparaat, stop m alleen vanwege het formaat nooit in mn broekzak maar altijd in de binnenzak van mn jas. Dat formaat is eigenlijk een vloek en een zegen. Je kan het geval amper in je klauwen houden maar het scherm is prachtig bij het kijken naar video´s en het spelen van spelletjes. De rest zoals bellen en whatsappen doet het ding perfect, geen vuiltje aan de lucht.

Minpunten:

Eigenlijk alleen het formaat, maar het scherm is ook weer heel fijn dus eigenlijk geen minpunt.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden