Vergelijk 2.683.659 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid S1 Duo reviews

Acer Liquid S1 Duo mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(4 reviews )
De Acer Liquid S1 Duo is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
3 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (november 2013) door
De Acer Liquid S1 is een relatief goedkope phablet. De hamvraag bij phablets is tegenwoordig: 'Is hij niet té groot?' GSMinfo.nl gebruikte de telefoon enkele weken lang en velde haar oordeel. Groot is soms fijn maar soms ook onhandig. Acer Liquid S1 review
(december 2013)

Pluspunten:

Was op zoek naar een groter scherm en heb met de S1 Duo een goede match gevonden. Het HD-scherm is prima, maar had wat mij betreft wel HD mogen zijn. Hoe scherper hoe beter, snap echter wel dat prijs daardoor laag kan blijven. Acer Float is trouwens fijn en werkt goed. Scheelt een hoop tijd bij een multitasker als ik.

Minpunten:

Accessoires zijn moeilijk te vinden voor de Liquid S1 Duo. Uiteindelijk een hoesje gekocht via Ebay. Na een week al binnen, nu is hij lekker beschermd. Ik had een stylus trouwens wel fijn gevonden.
(december 2013)

Pluspunten:

Ik was al lange tijd op zoek naar een dual-sim telefoon met een groot scherm. Uiteindelijk de Liquid S1 Duo gekocht. Ben redelijk tevreden, scherm is inderdaad erg fijn. Hij is ook lekker snel en dual-sim werkt erg goed, ook met buitenlandse simkaarten.

Minpunten:

De GPS lijkt het soms niet helemaal goed te doen en vindt het nog steeds een hoop geld voor een Acer. Soms moet ik een paar keer drukken voordat het scherm aangaat.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden