Vergelijk 2.460.796 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid Jade Primo

Ontdek hier alles over de Acer Liquid Jade Primo: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Acer Liquid Jade Primo is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Acer Liquid Jade Primo

De Acer Jade Primo is een high-end smartphone aangedreven door Microsoft's Windows 10. Het is de eerste smartphone die Continuum ondersteunt, waarbij je je smartphone als Windows-PC kunt gebruiken met behulp van een speciale dock. Dankzij de high-end specificaties van de Jade Primo is het een waar werkpaard voor onderweg die tegelijkertijd een bijzonder goede smartphone-ervaring biedt. 

De Acer Jade Primo heeft onder de motorkap forse specificaties zoals we die bij andere vlaggenschepen ook zien. Zo bevindt zich onder de motorkap een Snapdragon 808 uit de stal van Qualcomm die bijgestaan wordt door 3 GB werkgeheugen. Aan de voorkant bevindt zich een 5,5 inch AMOLED-scherm met fenomenale kleurreproductie terwijl aan de achterkant van het toestel een 21-megapixelcamera te vinden is. Voor selfies behoort een 8-megapixelcamera tot de uitrusting. 

Belangrijkste Acer Liquid Jade Primo specificaties

  • 1,8 GHz hexa-core Snapdragon 808-processor, 3 GB werkgeheugen
  • 5,5 inch scherm met resolutie van 1080 bij 1920 pixels
  • 21-megapixelcamera achterop, 8-megapixelcamera voorop
  • 32 GB opslagruimte ingebouwd, uit te breiden met microSD-geheugenkaart
  • Draait op Windows 10 met ondersteuning voor Continuum

Pluspunten van de Acer Liquid Jade Primo

Het paradepaardje van de Acer Jade Primo, Continuum, is misschien wel de belangrijkste feature die deze smartphone aan boord heeft. Hiermee kun je altijd en overal een volledige PC-omgeving opzetten, mits je de benodigde dock en randapparatuur zoals een monitor, muis en toetsenbord hebt. Deze omgeving is gepersonaliseerd aan de hand van hoe je je smartphone hebt ingesteld zodat je je werk overal mee naartoe kunt nemen. 

Uiteraard heeft de Jade Primo ook genoeg aan boord om andere gebruikers tevreden te stellen. Zo is de ingebouwde Snapdragon 808 en de 3 GB werkgeheugen meer dan genoeg om zelfs de nieuwste apps en games vloeiend te draaien en met de 32 GB ingebouwde opslagruimte kom je nooit ruimte tekort. Daarnaast kun je een microSD-geheugenkaart plaatsen voor al je multimedia, tot wel 200 GB. De eerder genoemde apps en games vind je in de ingebouwde Windows Store, waar meer dan 600.000 verschillende apps en games op je wachten. 

Minpunten van de Acer Jade Primo

Doorgaans heeft het Windows-ecosysteem een beperkter aanbod aan apps. Het zal nog geruime tijd duren voordat Microsoft de kloof zal weten in te halen tussen Windows en Android of iOS. Als je dus op zoek bent naar het grootste app-aanbod raden we je toch aan op zoek te gaan naar een toestel met Android of iOS. Daar staat tegenover dat de meeste populaire apps zoals WhatsApp en Facebook goed ondersteund zijn op Windows. Uiteindelijk zal het ook mogelijk worden om Android-apps op Windows te draaien, waardoor de kloof nog kleiner wordt. 

Acer Liquid Jade Primo reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer Liquid Jade Primo review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid Jade Primo

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden