Vergelijk 2.937.579 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid

Ontdek hier alles over de Acer Liquid (Liquid A1): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Acer Liquid is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Acer Liquid

De Acer Liquid is een veelzijdige smartphone die draait op Android 1.6. Daarnaast is het toestel zeer krachtig getuige de 768 Mhz Qualcomm Snapdragon processor. De Liquid is het kleine broertje van de Acer Liquid e, deze draait in tegenstelling tot de reguliere Liquid op Android 2.1. Beide toestellen maken gebruik van een 3.5 inch TFT capacitive touchscreen. Ook is er ondersteuning voor het 3G-netwerk wat snel internet mogelijk maakt. Deze Liquid is de voorloper van de stijlvolle Acer Liquid Metal.

Vormgeving

Acer heeft bijzonder veel aandacht geschonken aan het design van de Liquid. Het formaat is15 x 63 x 13 mm dus de smartphone past prima in je broekzak. Dit is echter nog niet alles; aan de zijkanten zitten speciale knoppen terwijl de bovenkant 3 icoontjes weergeeft. Deze laten zien of je een SMS hebt, een inkomende oproep hebt en een waarschuwing laat zien bij een lege batterij.

Verder is het het gehele 3.5 inch TFT capacitive display te gebruiken door middel van touch.

Sociale netwerken

Sociale netwerken, kunnen we eigenlijk nog wel zonder? Acer denkt in ieder geval van niet. Bij de ontwikkeling van dit toestel werd op dit aspect namelijk flink wat nadruk gelegd. Sociale netwerken als Facebook, Twitter en Flickr zijn allen geïntegreerd in het adresboek.

De Liquid biedt real-time applicatie updates en notificaties. Zo blijf je dus altijd op de hoogte van wat jouw sociale contacten zoal bezig houden. Dit gebeurt overigens op de manier die we van Android gewend zijn: zeer overzichtelijk!

Overige functies

Naast dit alles is ook aan foto's en video's gedacht. De 5MP camera met flits zorgt namelijk voor haarscherpe plaatjes en video's. Maar ook aan muziek is gedacht. De MP3-speler garandeert je namelijk dat jij al jouw favoriete muziek te allen tijde ten gehore kan brengen.

Qua internetconnectiviteit heb je met deze Acer ook zeker niks te klagen. Alle mogelijk netwerken (dus ook 3G) worden ondersteund en gratis internetten bij WiFi-hotspots is ook mogelijk met de WiFi-functie. Speciale apps kunnen natuurlijk gedownload worden bij Androidmarket.

Het eindoordeel is dan ook positief. De Acer Liquid is een stijlvolle smartphone die enorm veel in zijn mars heeft!

Hieronder een Acer Liquid review:

Acer Liquid reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer Liquid review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer Liquid

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden