Vergelijk 2.659.812 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer beTouch E140

Ontdek hier alles over de Acer beTouch E140: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Acer beTouch E140 accessoires.

Informatie over de Acer beTouch E140

De Acer BeTouch E140 is een vrij complete mid-end smartphone. Het toestel draait op Android 2.2 Froyo, biedt de mogelijkheid om snel (3G) of draadloos te internetten en beschikt over een 3.2 megapixel camera.

Besturing

Dat de Acer BeTouch E140 op Android 2.2 Froyo draait is een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorgangers, die nog Android 1.6 als besturingssysteem hebben. Acer heeft er voor gekozen zijn eigen interface over die van de snelle OS te leggen, met uiteraard een verhoogde gebruiksvriendelijkheid als doel. De aanwezig van Android brengt een aantal handige functies met zich mee. Zo zijn YouTube, Gmail en Google Maps standaard geïntegreerd.

Acer BeTouch E140Uiterlijk

Op het gebied van design weet Acer altijd te overtuigen. Ook de Acer BeTouch E140 ziet er weer stijlvol en fraai vormgegeven uit. De voorkant wordt grotendeels beslagen door het 2.8 QVGA touchscreen, de achterkant is geheel zwart.

Eigenschappen

De Acer BeTouch E140 laat wat betreft internetondersteuning weinig te wensen over. Het toestel biedt de mogelijk tot snel 3G internet, maar ook draadloos internetten is een optie. Speciale Facebook- en Twitter-applicaties maken het internetgebruik nog een tikkeltje handiger. Verder biedt de smartphone een 3.2 megapixel camera, een multimediaspeler en het complete Office-pakket. Het geheugen is met een SD-kaartje tot 32 GB uit te breiden.

De Acer BeTouch E140 blinkt kortom nergens echt in uit, maar biedt wel alles wat een goede smartphone nodig heeft.

Acer beTouch E140 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer beTouch E140 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer beTouch E140

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden