Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer beTouch E130

Ontdek hier alles over de Acer beTouch E130: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(8 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Acer beTouch E130 accessoires.

Informatie over de Acer beTouch E130

De Acer beTouch E130 is een Android 1.6 smartphone met een volledig QWERTY-toetsenbord. Het is daarmee een familielid van de Acer beTouch E120. De E120 heeft echter geen QWERTY-toetsenbord, de overige specificaties zijn nagenoeg gelijk aan die van de E130. Acer omschrijft de beTouch E130 als volgt: 'The perfect combination of tradition and innovation'. Dit komt vooral tot uitdrukking in het formaat en het geraffineerde design. Daarnaast is het toestel nog eens zeer professioneel ingericht.

Gebruiksvriendelijkheid

Een toestel als de beTouch E130 staat of valt met het QWERTY-toetsenbord. Deze eigenschap maakt het namelijk mogelijk dat berichten binnen een mum van tijd getypt zijn en dat het office-pakket zeer eenvoudig te gebruiken is. Ook de zakelijke gebruiker zit dus goed met dit toestel.

Het formaat is ook een aspect dat aandacht behoeft. Het touchscreen is 2.8 inch groot en de afmetingen zijn slechts 105 x 54 x 13 mm. Dit in combinatie met het volledige toetsenbord zorgt voor een enorm fijne bediening. Het gebruikersgemak wordt nog eens versterkt door het feit dat het toestel maar 105 gram weegt.Acer beTouch E130

Maar ook qua interface zit deze smartphone goed in elkaar. Het Android 1.6 besturingssysteem zorgt voor een duidelijk overzicht en ook surfen gaat soepel. Dit laatste komt vooral door de geavanceerde 'zoom control- functie' en de 3G-netwerk ondersteuning die snel internet mogelijk maakt.

Sociale netwerken en multimedia

Acer-toestellen maken gebruik van de zogenaamde UrFooz-functie. Deze technologie verzekert je ervan dat je altijd op de hoogte blijft van de status van je sociale netwerken. Historie en updates worden hier namelijk zeer overzichtelijk weergegeven.

Daarnaast heeft de E130 ook nog genoeg te bieden op het gebied van multimedia. Muziek streamen kan via de Acer Spinlets-functie en radiozenders zijn te bereiken met de FM-radio die erop zit. De camera kan naast foto's ook video's maken. Houdt er rekening mee dat van deze 3.2MP camera geen wonderen verwacht mogen worden.

Al met al is de Acer beTouch E130 (die in zwart en wit verkrijgbaar is) een betaalbare smartphone die een breed publiek moet aanspreken. SMS'en en e-mailen wordt namelijk een fluitje van een cent en ook de met de vormgeving zit het wel goed.

Acer beTouch E130 reviews

Onze bezoekers geven de Acer beTouch E130 een gemiddelde beoordeling van 6,3.
Bekijk Acer beTouch E130 reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2012)

Pluspunten:

doet het perfect mooi disign en werkt perfect

Minpunten:

geen
(april 2012)

Pluspunten:

Geen Behalve de prijs

Minpunten:

Telefoon valt regelmatig uit en start dan weer opnieuw op.
Stuurt naar verkeerde telefoonnummers sms als je op beantwoorden drukt.
Kan uit zichzelf bellen dit is heel erg vervelend als je in het buitenland bent.
Kan nooit geen gps verbinding ontvangen.
Het belgeluid is heel erg zacht waardoor je veel gesprekken misloopt.
Kortom waardeloze telefoon.
Word verkocht als hele goeie telefoon.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer beTouch E130

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden