Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer beTouch E120

Ontdek hier alles over de Acer beTouch E120: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Acer beTouch E120 accessoires.

Informatie over de Acer beTouch E120

De Acer beTouch E120 wordt door Acer omschreven als: 'Beautiful to look at, easy to use'. Het toestel is inderdaad schitterend vormgegeven. Daarnaast zijn de innerlijke kwaliteiten van de Android 1.6 smartphone ook zeker niet mis. Vooral de sociale netwerkintegratie, algemene netwerkfuncties en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij dit toestel. De E120 is het broertje van de Acer beTouch E130, groot verschil is dat laatstgenoemde de beschikking heeft over een volledig QWERTY-toetsenbord.

Gebruiksvriendelijkheid

Belangrijk bij een toestel als de beTouch 120 is de kwaliteit van het touchscreen. Hier is door Acer dan ook veel aandacht aan besteed. De techniek waar men gebruik van maakt, zorgt ervoor dat door middel van soepele vingerbewegingen alle benodigde functies te gebruiken zijn.

De afmetingen spelen ook een rol, het display is 2.8" en het toestel zelf is 105 x 54 x 13 mm groot. Deze grootte en het gewicht (105 gram) zorgen er voor dat het toestel prima in de hand ligt. De GSM is overigens verkrijgbaar in zwart en wit.

Acer beTouch E120De Android 1.6 browser maakt het mogelijk om eenvoudig te surfen op het internet. Meerdere pagina's openen en 'zoom control' zorgen ervoor dat internetten net zo simpel en duidelijk wordt als op een normale pc. De verbinding is daarnaast ook razendsnel want de beTouch e120 ondersteunt het 3G-netwerk.

Sociale netwerken en multimedia

Moderne smartphones worden geacht om verscheidene sociale netwerken te ondersteunen. UrFooz is de functie die hiervoor zorgt. Deze technologie voegt verschillende netwerken samen en houdt je continu op de hoogte van de historie en eventuele updates.

Op het gebied van multimedia heeft deze betaalbare smartphone ook veel te bieden. Acer Spinlets garandeert muziek-streaming en de FM-radio zorgt voor de nodige afwisseling op muziekgebied. Qua foto's is er echter iets minder te beleven. De 3.2MP camera is namelijk niet geweldig, om dit een beetje op te vangen is filmen gelukkig mogelijk.

Een kort oordeel vellen over dit toestel is geen gemakkelijke opgave, onze redactie heeft het toch geprobeerd: 'De Acer beTouch E120 is een betaalbare smartphone die er mooi uitziet en ook nog eens een mooi lijstje specificaties voor kan leggen'.

Acer beTouch E120 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer beTouch E120 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer beTouch E120

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden