Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer beTouch E101

Ontdek hier alles over de Acer beTouch E101 (E1): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Acer beTouch E101 accessoires.

Informatie over de Acer beTouch E101

De Acer beTouch E101 is een design smartphone met vele functies. Het toestel heeft gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en is daarnaast ook zeer compleet. Naast alle basisfuncties zijn bijvoorbeeld sociale netwerken en internetfuncties geïntegreerd. Het toestel draait op Windows Mobile 6.5 en is de kleine broer van de Acer beTouch E100. Qua uiterlijk lijken beide toestellen veel op elkaar maar de specificaties zijn wel degelijk anders.

Gebruiksvriendelijkheid

Elke toestelfabrikant probeert zijn telefoon zo goed mogelijk te laten werken. Acer legt hier echter extra nadruk op en hamert heel erg op de gebruiksvriendelijkheid. Dit komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in het startscherm. Deze is namelijk naar eigen wens aan te passen. Zo ben je maar één vingerklik verwijderd van de favoriete applicaties.

Daarnaast is het ontwerp ook zeer praktisch. Met een formaat van 113 x 56 x 13 mm is de beTouch E101 zeker niet groot te noemen. Daarnaast ligt deze Acer goed in hand en biedt het 3.2 inch display genoeg mogelijkheden. Zeker omdat het touchscreen een resolutie heeft van 240 x 400 pixels en dus alles helder weergeeft.

Altijd up-to-dateAcer beTouch E101

Met de Connected contacts-applicatie heb je de mogelijkheid om continu op de hoogte te blijven van de personen die jou interesseren. Daarnaast is Messenger ook aanwezig dus chatten is altijd mogelijk. Foto's maken kan met de 2MP camera en deze kunnen natuurlijk direct worden doorgestuurd naar jouw favoriete community.

Dit is mede mogelijk door de Facebook- en Flickr-applicatie. Tijd en plaats spelen dus geen rol meer bij het contact binnen jouw netwerken. Daarnaast zal de GPS-functie ervoor zorgen dat je jouw exacte locatie kunt doorgeven. Een ander voordeel van deze functie is natuurlijk dat je nooit meer de weg kwijt raakt!

Overige functies

De Acer beTouch E101 heeft echter nog meer sterke punten. De processor (512 MHz) is namelijk krachtig en zorgt ervoor dat alles goed en snel functioneert. Daarnaast is de accucapaciteit zeer fors. Spreken kan je namelijk 300 minuten lang en standby blijft de accu 400 uur vol.

Het toestel is te krijgen in zwart en wit. Daarnaast is het batterijklepje verkrijgbaar in roze, rood en groen.

Al met al lijkt het erop dat Acer een goede slag slaat met de beTouch E101. De hoge gebruiksvriendelijkheid en vele applicaties maken dit toestel namelijk tot een veelzijdige smartphone.

Acer beTouch E101 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Acer beTouch E101 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Acer beTouch E101

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden