Vergelijk 1.740.843 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beste mobiele telefoons

Ben je op zoek naar de beste mobiele telefoon met uitstekende specificaties? GSMinfo.nl selecteerde voor jou de beste smartphone koop van het moment.

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 567,00
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is de opvolger van de razend populaire Galaxy S6. Er is weer het nodige verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De meest opvallende zaken zijn dat de Galaxy S7 een volledig waterdichte behuizing heeft én dat je de opslag uit kan breiden met een microSD-kaartje.

Nieuw design: waterdicht en premium

De Samsung Galaxy S7 heeft een strakke behuizing die is opgetrokken uit metaal en glas. Aan de zijkanten lopen de randen naar binnen toe, waardoor het ook nog eens fijn in de hand ligt. Als klap op de vuurpijl heeft Samsung het voor elkaar gekregen het toestel waterdicht te maken. De IP67-certificering garandeert dat het toestel tot een half uur onderwater blijft werken. Dat geeft de premium behuizing nog wat meer kwaliteitsgevoel.

Snelle hardware, uitstekende camera

De Galaxy S7 is een zeer vlot toestel, wat grotendeels te danken is aan de door Samsung zelf ontwikkelde processor in de smartphone. Daarnaast heeft Samsung het microSD-kaartslot teruggebracht nadat het afwezig was in de Galaxy S6, dus je kan ook nog eens alles kwijt op de Galaxy S7. De uitstekende 12 megapixelcamera maakt het plaatje compleet. Door het gebruik van Dual Pixel-technologie maak je ook in het donker nog scherpe en heldere foto's, en kun je razendsnel focussen.

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 449,00
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

LG G5

De LG G5 is het nieuwe topmodel van LG en de opvolger van de LG G4. De LG G5 is niet alleen voorzien van de meest krachtige hardware die er op dit moment te krijgen is, hij heeft ook nog een aantal unieke eigenschappen, zoals het modulaire slot en de verwisselbare batterij. Dat maakt de LG tot een gegarandeerd goede aanschaf.

Modulair slot en verwisselbare batterij

Het meest opvallende is het modulaire slot onderin de LG G5. Daarin kan je een keur aan accessoires stoppen, waarmee je de functionaliteit van het toestel kan uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een extra batterijpack of een module met een speciale audio-chip, waardoor de audiokwaliteit drastisch toeneemt. Overigens kan je door de module te verwijderen ook eenvoudig de batterij verwisselen!

Vlotte processor, genoeg werkgeheugen

De LG G5 is voorzien van de Snapdragon 820. Dat betekent dat er een enorm vlotte quad-core processor aan boord zit, die geen enkele moeite heeft met welke app dan ook. Dankzij het royaal aanwezige werkgeheugen van 4 GB is het bovendien fijn multitasken. Al met al is de LG G5 dan ook een echt powerhouse, waar je eigenlijk alles kan wat je van een moderne smartphone mag verwachten.

Informatie

Prijzen

Los toestel: € 431,00
Met abonnement: Gratis
Vergelijk prijzen

Apple iPhone SE

De iPhone SE is de nieuwste iPhone, maar hij heeft het formaat van de iPhone 5S. Dat terwijl hij wel dezelfde processor heeft als de iPhone 6S. Een klein, compact monster dus, die de wensen van veel iPhone-gebruikers tegemoet komt, die de 6S te groot vonden om met 1 hand te bedienen.

Klein maar fijn

Met een schermformaat van 4 inch is de iPhone SE erg compact. Topsmartphones met dit formaat zijn er niet of nauwelijks. Daarmee bedient de SE een markt waarin weinig concurrentie is. Veel mensen zijn nog steeds niet tevreden met de ontwikkeling dat smartphones steeds groter worden. Met een 4 inch schermdiagonaal is de iPhone SE in ieder geval erg klein, maar dankzij de hardware toch nog steeds erg krachtig.

Krachtige hardware, kleine prijs

De iPhone SE heeft de processor van de iPhone 6S aan boord. Tegelijkertijd is het toestel wel een fractie van de prijs van zijn grotere broer. Overigens heeft het toestel de antenne van de iPhone 6 aan boord, dus de ontvangt wel 4G maar geen 4G+. Je krijgt dus niet helemaal een iPhone 6S die in een kleinere behuizing is gepropt. Je krijgt wel een supervlotte smartphone die je gemakkelijk met 1 hand kan bedienen.

Tip: Vergelijk de specificaties van de bovenstaande mobiele telefoons op onze vergelijkpagina

Meer kooptips in deze categorie

Meer kooptips in andere categorieën

Honor 8

Beste mobiele telefoons tot 400 euro

De smartphones in dit overzicht kosten maximaal 400 euro, maar zijn vaak bijna net zo krachtig en stijlvol als de vlaggenschepen van het moment. Deze mobiele telefoons zijn voorzien van indrukwekkende specificaties, maar kosten een stuk minder.

Motorola Moto G4

Beste mobiele telefoons tot 250 euro

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn: de mobiele telefoons in deze categorie hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor maximaal 250 euro haal je de beste koop in huis die veel biedt voor weinig geld.

Alcatel Pixi 4 (5)

Beste mobiele telefoons tot 100 euro

Van goedkope Android telefoons tot simpele mobieltjes, in dit overzicht vind je de beste mobiele telefoons die minder dan 100 euro kosten. Zo kun je ook de beste goedkope telefoons vinden als je een klein budget hebt.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden