Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'HTC One M9 opgedoken met Android 7.0 Nougat'

Nieuws 'HTC One M9 opgedoken met Android 7.0 Nougat'
Door ,

In een benchmark is er een toestel opgedoken wat al eventjes verkrijgbaar is, de HTC One M9. Wat dit spannend maakt is dat het toestel voorzien is van Android 7.0 Nougat. Is HTC bezig het het inlossen van beloftes?

Er wordt iedere dag voor meer fabrikanten bekend welke toestellen er worden voorzien van Android 7.0 Nougat. HTC, bijvoorbeeld, is druk aan het experimenteren met het nieuwste besturingssysteem van Google. Dat blijkt wel uit het opduiken van, waarschijnlijk, de HTC One M9 in een benchmark, voorzien van dit Android 7.0. De volgende afbeelding toont de desbetreffende benchmark.

HTC One M9, Android 7.0

Afgaande op de specificaties die in de benchmark zijn opgedoken kijken we hier inderdaad naar de HTC One M9. Er wordt voor het toestel gekeken hoe het presteert met de nieuwe HTC-skin die over Android 7.0 wordt gelegd. Het Koreaanse bedrijf heeft aangegeven dat ze in ieder geval voor drie bestaande toestellen bezig zijn met Android 7.0, te weten: de HTC 10, HTC One A9 en dus ook de HTC One M9.

Wat wil dit zeggen?

Dat deze benchmark hier nu opduikt wil zeggen dat HTC druk bezig is met het vernieuwen van HTC Sense. Nieuwere HTC toestellen zullen waarschijnlijk al standaard zijn uitgerust met de nieuwste versie van Android. Voor de eigenaars van bestaande modellen die de update krijgen wil dit zeggen dat ze voor de jaarwisseling  waarschijnlijk al op Android 7.0 kunnen rekenen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden