Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

WhatsApp biedt nu ook videobellen in betaversie Android

Nieuws WhatsApp biedt nu ook videobellen in betaversie Android
Door ,

De immens populaire berichtenapplicatie WhatsApp komt met de mogelijkheid voor gebruikers om te videobellen. De functie is nu nog in beta, maar komt binnenkort naar alle toestellen.

WhatsApp is al een tijdje een van de meestgebruikte berichtenapplicaties ter wereld. Na succesvol te zijn op het gebied van berichten versturen, lijken Facebook en WhatsApp nu ook op het domineren van de videocommunicatie markt te azen. Door de belfunctie toe te voegen aan WhatsApp spreekt het bedrijf gelijk een enorme userbase aan.

Bellen via WhatsApp

Mits beide toestellen over de juiste versie van WhatsApp beschikken, kunnen gebruiker eenvoudig met elkaar videobellen. Om  gebruik te maken van deze functie hoeft enkel het telefoonicoontje worden aangeklikt, waarna WhatsApp de keuze biedt om te kiezen tussen een traditioneel spraakgesprek of videogesprek.

Videobellen is al een tijdje erg populair en aangezien onze smartphones tegenwoordig voorzien zijn van uitstekende frontcameras, zal het gebruik dan ook alleen maar toenemen. Gebruikers die nog niet over de nieuwere versie van de app beschikken zullen bij het gebeld worden met een videogesprek gewoon een WhatsApp telefoontje ontvangen. De log van Whatsapp toont de gebruiker of er contact is geweest door middel van video of spraak.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden