Vergelijk 3.352.407 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Galaxy S8 krijgt uitsluitend gebogen scherm'

Nieuws 'Galaxy S8 krijgt uitsluitend gebogen scherm'
Door ,

De Samsung Galaxy S7 staat nog hoog in de lijst met favoriete toestellen terwijl er al geruchten lopen voor de Galaxy S8. Zo zou het toestel alleen nog maar in een gebogen variant uitkomen en niet meer met een vlak scherm.

De Samsung Galaxy Note 7 heeft een wat onfortuinlijke start gemaakt met een ontploffende accu en een scherm dat snel bekrast raakt: deze release zal Samsung snel willen vergeten. Om hierbij te helpen komen er voor de Samsung Galaxy S8 weer nieuwe geruchten binnen. De Galaxy S8 wordt de opvolger van de S7 en S7 Edge. Waar de S7 in twee versies kwam, één met een standaard vlak scherm en één met een gebogen scherm, komt de S8 misschien uit in twee versies die beide over gebogen schermen beschikken.

Eerder ging er al het gerucht dat het toestel wordt uitgerust met een 4K-schermresolutie en ook zou er sprake zijn van een dubbele camera. Nu wordt er dus gespeculeerd dat het toestel in twee versies uit komt, beide voorzien van een gebogen scherm. Het zou hierbij gaan om een versie van 5,5 inch en een van 5,1 inch. Wel zouden de schermen verschillende gradaties van buiging laten zien, dat wil zeggen dat de één toch nog verder gebogen is dan de ander.

Op het oog

De Koreaanse fabrikant is hoe dan ook driftig bezig met het ontwerpen en bouwen van een nieuw vlaggenschip welke qua fotografische prestaties weer bovenaan komt te staan, ook al is de camera van de Galaxy S7 al erg goed. Een gebogen scherm met een 4K-schermresolutie zou de afbeeldingen ook nog eens ultra scherp weergeven. De exacte namen van de twee toestellen laten nog heel even op zich wachten, maar ze zullen niet allebei de Edge gaan heten.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden