Vergelijk 3.498.403 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto Z Play verschijnt bij Chinese keuringsinstantie

Nieuws Motorola Moto Z Play verschijnt bij Chinese keuringsinstantie
Door ,

De Moto Z Play blijft her en der opduiken in het geruchtencircuit, maar echt concrete details hebben we nog steeds niet. Nu is het toestel in China bij TENAA opgedoken, wat betekent dat we misschien niet lang meer hoeven te wachten.

Het geruchtencircuit heeft ons al van redelijk veel informatie voorzien omtrent de opvolger van de Moto X Play. Zo weten we dat het toestel waarschijnlijk wél een koptelefoonaansluiting zal gaan krijgen en zijn een aantal specificaties al bekend geworden doordat de telefoon ook al bij een Indiase importautoriteit opdook. Deze specificaties spraken van een Snapdragon 625-chip, 3 GB aan werkgeheugen en een 16-megapixelcamera plus een 5-megapixelcamera voor selfies.

Nu lijkt de Chinese keuringsinstantie TENAA deze specificaties te bevestigen. Volgens TENAA krijgt de XT1635-03 een AMOLED-scherm van 5,5 inch met een Full HD-resolutie met zich mee, met de eerder genoemde Snapdragon 625 aan boord. Wat opslagruimte betreft zul je 64 GB aan uitbreidbare opslagruimte krijgen, terwijl de camera's de 16- en 5-megapixelsensoren uit eerdere geruchten aan boord zullen hebben. Ondanks dat het toestel wél een aansluiting voor koptelefoons krijgt is het toestel toch maar 7 mm dik. Een batterij van 3300 of 3510 mAh zal het licht van de Moto Z Play aan houden.

Moto Z Play Moto Z Play

Het lijkt er dus sterk op dat we binnenkort officieel de onthulling van de Moto Z Play mee zullen maken. Op welke termijn het toestel zijn weg naar Nederland zal vinden is nog niet bekend: we weten immers nog altijd niet wanneer het toestel het levenslicht zal zien. We zullen dus nog even af moeten wachten.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden