Vergelijk 3.352.407 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

GSMinfo.nl is op zoek naar nieuwe redacteurs!

Nieuws GSMinfo.nl is op zoek naar nieuwe redacteurs!
Door ,

Ben jij een echte smartphone- of technologiefanaat? Schrijf je graag artikelen voor een breed publiek? Dan zijn wij op zoek naar jou. GSMinfo.nl zoekt nieuwe redacteurs om de redactie te versterken!

GSMinfo.nl is per direct op zoek naar part-time medewerkers om de redactie op ons kantoor in hartje Nijmegen te komen versterken. Als redacteur bij GSMinfo.nl zul je niet alleen het nieuws uit de smartphonewereld in de gaten houden, je schrijft ook regelmatig reviews en achtergrondartikelen. Daarnaast help je met het uitbreiden van onze telefoondatabase door teksten te schrijven en specificaties toe te voegen van nieuwe toestellen.

Wie zijn wij?

GSMinfo.nl biedt consumenten een overzicht van alle relevante informatie over de nieuwste smartphones. We hebben niet alleen het laatste nieuws, maar ook een uitgebreide telefoondatabase met prijzen, specificaties en andere informatie over vrijwel alle mobiele telefoons die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Wie zoeken wij?

Als redacteur bij GSMinfo.nl zul je verschillende taken gaan vervullen. Je bent niet alleen bezig met het schrijven van artikelen, maar zorgt er ook voor dat de specificaties, prijzen en abonnementen die op de website getoond worden correct zijn. Wat verwachten we verder van je?

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je moet in staat zijn vlotte en foutloze teksten te kunnen schrijven.
  • Kennis van mobiele telefoons en technologie. Je hoeft natuurlijk niet alle specificaties van elke smartphone te weten, maar je moet wel het verschil tussen 3G en 4G of Android en iOS kunnen uitleggen.
  • Eigen intiatief tonen door zelf op zoek te gaan naar nieuws en interessante onderwerpen voor achtergrondartikelen.
  • Je bent flexibel maar kan ook goed met deadlines omgaan en bent bereid elke dag bij te leren en beter te worden.
  • Ons CMS is gebruiksvriendelijk, maar enige kennis van HTML en Photoshop is een pré.

Wat bieden wij?

  • Gezellige werksfeer
  • Flexibele werktijden (ongeveer 16 uur per week, in overleg)
  • De kans om als eerste de nieuwste smartphones te proberen
  • Prima vergoeding

Heb je interesse? Stuur je motivatie en CV naar info@gsminfo.nl onder vermelding van 'Sollicitatie redacteur GSMinfo.nl'. Ook voor vragen kun je terecht op dit adres. Serieuze kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek op ons kantoor in Nijmegen. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden