Vergelijk 2.512.614 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony brengt Android 6.0-update naar Xperia M4 en M5

Nieuws Sony brengt Android 6.0-update naar Xperia M4 en M5
Door , - 6 reacties

De Xperia M4 Aqua en M5 moesten het tot dusver nog zonder de nieuwste versie van Android stellen. Nu heeft Sony eindelijk de update naar Android 6.0 Marshmallow voor deze toestellen uitgerold.

De update naar Android 6.0 Marshmallow voor zowel de Xperia M4 Aqua als de Xperia M5 werd vorig jaar al beloofd door Sony. Deze versie van Android is dan ook alweer bijna een jaar oud, waardoor het er sterk op leek dat we de update niet meer zouden krijgen. Sterker nog, de definitieve versie van Android 7.0 Nougat staat alweer voor de deur. 

Nu is de update dan eindelijk uitgebracht door Sony, voor zowel de Xperia M4 Aqua als de Xperia M5. De update voegt naast de laatste beveiligingsupdates alle nieuwe functies van Marshmallow toe aan de twee toestellen, waaronder Doze voor een verbeterde batterijduur en het nieuwe permissiemodel. Bovendien heeft Sony zijn eigen apps bijgewerkt naar de nieuwste versies, zodat je meteen helemaal up-to-date bent op meerdere fronten.

Het kan zijn dat de update nog niet meteen beschikbaar is op jouw toestel. Je kunt via de Instellingen-app altijd handmatig naar updates zoeken, maar zelfs dan kan het zijn dat er nog geen update voor je klaar staat. In dat geval zul je even geduld moeten hebben, want updates worden doorgaans gefaseerd uitgerold. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden