Vergelijk 2.003.645 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Xperia X (Performance) in aantocht?

Nieuws Nieuwe Xperia X (Performance) in aantocht?
Door ,

Komt er een nieuwe Xperia aan? Uit gelekte benchmarks lijkt die conclusie wel te vloeien, want er is een typenummer opgedoken dat we nog niet eerder zagen. De specificaties van het toestel hebben veel weg van de X Performance.

De Sony Xperia X is nog niet zo heel lang op de markt. Vorige week nog kwam de snelste variant, de X Performance, in de winkels te liggen. Voorlopig dachten we dus even geen nieuwe Sony-smartphones te zien, maar daar denkt Sony wellicht anders over. In uitgelekte benchmarks zien we een smartphone met een typenummer dat we nog niet kenden.

Grotendeels dezelfde specs

De Sony Xperia X heeft het typenummer F8131. Het nu uitgelekte toestel heeft het typenummer F8331, wat een indicatie is dat we hier te maken hebben met een nieuw toestel. Het uitgelekte toestel is volgens de benchmark voorzien van een Snapdragon 820. De grootste verschillen met de Xperia X zijn echter het 5,1 inch scherm en de processor. Alleen de X Performance heeft de Snapdragon 820. Aan het uitgelekte typenummer valt verder alleen af te leiden dat het geen heel grote verandering zal worden ten opzichte van de huidge Xperia-toestellen.

F8331

Het zou natuurlijk kunnen dat Sony helemaal niet bezig is met een nieuw toestel in de Xperia X-serie maar dat iemand een grapje heeft uitgehaald. De laatste tijd brengt Sony niet meer extreem snel smartphones achter elkaar uit. Met de Xperia Z1, Z2 en Z3 deed het bedrijf dat nog wel, maar daardoor zat er steeds maar weinig verbetering tussen de modellen onderling. Die strategie leek Sony verlaten te hebben, maar met dit gerucht worden we weer in twijfel gebracht.

(via)

Sony Xperia X beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 10,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 12,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 12,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 15,50 € 0,- Bekijken
Alle Sony Xperia X aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden