Vergelijk 3.474.765 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Corby GT-i5500 op komst?

Door ,

Volgens een Italiaanse website is Samsung in het geheim bezig met weer een nieuwe Corby. Als het gerucht waar is, zal het een speciaal toestel worden voor de Fabrikant. Het is namelijk de eerste Corby smartphone en ook de eerste die op Android draait.

Samsung Corby GT-5500?Punto Cellulare is een website voor Italiaanse mobiele telefoonfreaks. Zij onderschepte een WiFi-certificaat van een nog aan te kondigen Samsung Corby. Volgens de papieren gaat het hier om een toestel dat het serienummer GT-i5500 draagt. Veel is er nog niet bekend over het toestel, maar wat al wel duidelijk is, is ook meteen de moeite waard. Zo zou de Samsung Corby GT-i5500, in de wandelgangen ook Samsung i5500 genoemd, als eerste in zijn soort het plakkaat smartphone mogen dragen. Ook is het de eerste Corby dat draait op het Google Android besturingssysteem. Het zou gebruiken maken van Android 2.1 (Eclair).

Vanzelfsprekend (aangezien het toestel is ontdekt via een WiFi-certificaat) heeft de GT-i5500 de beschikking over WiFi. Deze connectiviteit zagen we alleen nog bij de Samsung Lindy. Dat het een touchscreen heeft is ook vrijwel zeker, maar wat hiervan de afmetingen zijn niet. Verder zullen ook Bluetooth, 3G connectiviteit en een GPS-ontvanger aanwezig worden. De resolutie van de camera is bij de Italianen niet bekend, maar de verwachting is dat deze rond de 3MP ligt. Foto's zijn er helaas nog niet, maar dat zal niet meer lang duren. Als troost hebben we zelf maar wat gephotoshopt. De Samsung Corby GT-i5500 moet naar alle waarschijnlijkheid rond de €200 gaan kosten.

Bron: Punto Cellulare

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden