Vergelijk 3.230.103 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Lenovo introduceert binnenkort Moto E3 Power'

Nieuws 'Lenovo introduceert binnenkort Moto E3 Power'
Door ,

De Motorola Moto E3 Power wordt mogelijk op korte termijn gepresenteerd. Verwijzingen naar het toestel zijn online opgedoken nadat de E3 Power zijn WiFi-certificatie ontving.

Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, lijkt binnenkort een nieuwe budgetsmartphone te onthullen. Een 'Moto E3 Power' dook vannacht op in de database van de WiFi Alliance, een organisatie die de WiFi-functionaliteit van de smartphones keurt. Doorgaans betekent een dergelijke keuring dat de release van een toestel dichtbij is.

Moto E3 Power specificaties

De Moto E3 Power heeft in de database een modelnummer van XT1706. Specificaties van een toestel met dat modelnummer doken eerder dit jaar ook al eens op. De telefoon zou beschikken over een 5 inch scherm met resolutie van 720x1280 pixels, een 1 GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Achterop zou een 8 megapixelcamera zitten, voorop een 5 megapixelcamera.

De Moto E-smartphones vormen Motorola's budgetreeks. Eerdere telefoons in de reeks hadden een adviesprijs van iets meer dan 100 euro. Het is nog onbekend wanneer de E3 Power precies in de winkels ligt, maar gezien de uitgelekte specificaties lijkt het aannemelijk dat de adviesprijs wederom laag zal blijven.

Line-up Motorola

Lenovo heeft de afgelopen maand vrijwel de complete line-up van Motorola al vernieuwd. Het bedrijf introduceerde vorige maand de Moto G4 en G4 Plus, en volgde daarna snel met de Moto Z. Nu rest alleen nog een opvolger van de Moto E (2015), een toestel dat inmiddels bijna anderhalf jaar oud is. Vermoedelijk laat de E3 Power release daarom niet lang meer op zich wachten.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden