Vergelijk 2.509.834 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Honor 5X update naar Android Marshmallow uitgerold

Nieuws Honor 5X update naar Android Marshmallow uitgerold
Door , - 1 reactie

De update naar Android 6.0 Marshmallow voor de Honor 5X is vanaf vandaag beschikbaar. De update wordt geleidelijk uitgerold, dus het kan nog even duren voordat je de update op jouw Honor 5X krijgt aangeboden. Gelukkig is er een oplossing.

De bezitters van een Honor 5X mogen een vreugdedansje doen vandaag. De update naar Android 6.0 Marshmallow wordt vanaf vandaag uitgerold. Dat betekent dat je vanaf vandaag de update OTA (over-the-air) kan ontvangen. Voor de ongeduldigen onder ons heeft Honor zelfs een update-handleiding op zijn forum gezet, waarmee je de update direct kan downloaden.

Android Marshmallow-update

Met de update komt er eindelijk een eind aan de onzekerheid na de aankondiging op Twitter enige tijd geleden. Daarin zei Honor dat de update onderweg was, maar niet hoe lang het ongeveer zou gaan duren. De update maakt de Honor 5X in ieder geval een stuk aantrekkelijker voor mogelijke kopers, nu hij kan worden uitgerust met Android 6.0 Marshmallow.

In die versie van Android worden een boel handige functies toegevoegd. Denk daarbij aan de volledig herziene app-permissies, of Android Doze. Met die laatste kan je apps en verbindingen op de achtergrond makkelijker uitschakelen en dat scheelt weer de nodige batterijduur. Uiteraard zijn er ook een flink aantal verbeteringen in de interface, al is die natuurlijk grotendeels aangepast door EmotionUI.

De update downloaden

De update naar Marshmallow zal vanzelf naar je toestel worden gepusht, maar je kan natuurlijk ook zelf zoeken. Daarvoor moet je naar de instellingen, en dan in het menu 'Over deze telefoon'. Als dat ook niet werkt, kan je het stappenplan op het Honor-forum doorlopen. Lees ook goed de waarschuwingen en back-up je telefoon vantevoren, want het kan zijn dat je data verloren gaat.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden