Vergelijk 3.443.771 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Win de Huawei GR3 met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief!

Nieuws Win de Huawei GR3 met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief!
Door , - 8 reacties

Lezers van de GSMinfo.nl Nieuwsbrief maken komende maand kans op een gloednieuwe smartphone van Huawei. Registreer je nu, en je maakt kans op een gratis GR3!

De Huawei GR3 is een Android-smartphone met veel in zijn mars. Met een groot 5 inch scherm, een kekke 13 megapixelcamera achterop, en een strak metalen design heeft de GR3 alles in huis wat je van je volgende mobieltje zou verwachten. Als dat allemaal goed klinkt, dan hebben we mooi nieuws voor je: GSMinfo.nl geeft de Huawei GR3 gratis weg! 

Ben je vóór 1 augustus aangemeld voor de GSMinfo.nl Nieuwsbrief, dan maak je automatisch kans op Huawei's nieuwste smartphone. Inschrijven gaat heel makkelijk: druk op onderstaande knop, vul je mailadres in, en je maakt direct kans. Ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan doe je automatisch mee aan de prijsvraag.

Win een Huawei GR3

Als lezer van de GSMinfo.nl Nieuwsbrief blijf je wekelijks op de hoogte van alles wat boeit in de mobiele wereld. In een paar minuten ben je up-to-date over de nieuwste smartphones, de leukste apps en de handigste tips. Ook helpen we je de beste aanbiedingen voor populaire toestellen te vinden. De nieuwsbrief verschijnt iedere woensdagochtend automagisch in je mailbox. 

Voorwaarden

De winactie loopt tot en met maandag 1 augustus 2016. Iedereen die zich voor het sluiten van de actie aanmeldt voor GSMinfo.nl's Nieuwsbrief maakt kans op de Huawei GR3. Maximaal één deelname per persoon; merken we dat je je met meerdere mailadressen probeert aan te melden, dan word je gediskwalificeerd. De winnaar van de smartphone ontvangt persoonlijk bericht over de uitslag.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden