Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung rolt beveiligingsupdate uit voor Galaxy S6

Nieuws Samsung rolt beveiligingsupdate uit voor Galaxy S6
Door , - 1 reactie

Ondanks dat veel Galaxy S6-toestellen nog maar net de veiligheidsupdates van mei hebben ontvangen komt Samsung nu al met de fixes voor juni. De nieuwe update rolt, zoals gebruikelijk, gefaseerd uit.

Sinds het Stagefright-lek van vorig jaar rollen veel fabrikanten maandelijks updates uit voor hun smartphones. Zo ook Samsung, die nog maar kortgeleden de updates voor mei uitbracht voor de Galaxy S6 Edge. Deze updates bevatten vaak geen nieuwe functies, maar verhelpen vooral beveiligingsproblemen die onder de motorkap van het toestel spelen. Zo ben je altijd beveiligd tegen eventuele lekken in de software die op je telefoon loopt.

Nu is Samsung begonnen met het uitrollen van de veiligheidsupdates voor de maand juni voor zijn vlaggenschip van vorig jaar. De Galaxy S6 Edge die van Vodafone komt zal het eerst aan de beurt zijn. Naast de maandelijkse veiligheidsfixes lijkt er verder weinig te zijn veranderd met de update. Wanneer de losse Galaxy S6 en S6 Edge aan de beurt zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar nu de update in ieder geval af is zal het niet lang meer duren tot de andere varianten ook bijgewerkt worden. 

Als je wil weten of er al een update beschikbaar is voor jouw Galaxy S6 of S6 Edge kun je altijd handmatig naar updates zoeken via de Instellingen-app. Je toestel zal je ook automatisch op de hoogte brengen als de update voor je klaar staat: je hoeft dus eigenlijk niets te doen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden