Vergelijk 3.379.811 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung brengt kleine update uit voor Galaxy Note 4

Nieuws Samsung brengt kleine update uit voor Galaxy Note 4
Door ,

Naast de maandelijkse veiligheidsupdates brengt Samsung nog altijd overige updates uit voor zijn oudere toestellen. Zo heeft de Koreaanse firma een update uitgebracht voor de nu bijna twee jaar oude Galaxy Note 4, die vooral onder de motorkap wijzigingen aan brengt.

De Galaxy Note 4 ontvangt ondanks dat het toestel al even meegaat nog altijd met regelmaat updates van Samsung. Iedere maand staat er voor het toestel een beveiligingsupdate klaar, die sinds het Stagefright-lek door veel fabrikanten worden uitgebracht voor hun telefoons. Bovendien is het toestel nog maar kort geleden bijgewerkt naar Android 6.0 Marshmallow, waarmee Note 4-gebruikers aan de slag konden met de nieuwste versie van Android.

Nu heeft Samsung een kleine update uitgebracht voor de Galaxy Note 4 in Europa. Deze update voert geen zichtbare wijzigingen door, maar verhelpt een aantal kleine euvels onder de motorkap van de telefoon. Zo zou de batterij van het toestel na de update langer meegaan, zijn prestaties van apps verbeterd door aan het geheugenbeheer te sleutelen en zouden er minder vastlopers voorkomen door verbeterde stabiliteit. Voor nu lijken alleen Note 4-toestellen met een Snapdragon-chip te worden bijgewerkt, maar de Exynos-variant zal ook spoedig aan de beurt zijn.

De update zal in de komende tijd uitrollen voor Galaxy Note 4-gebruikers, waaronder Nederlanders. Je kunt altijd via de Instellingen-app controleren of de update voor je klaar staat. Ook kun je ook gewoon op de update-notificatie wachten: je toestel geeft vanzelf aan wanneer de update voor jouw Note 4 klaar staat.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden