Vergelijk 2.416.886 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Galaxy J5 krijgt update naar Android 6.0, maar nog niet in Europa

Door ,

Het was nog niet dat de Samsung Galaxy J5 de update naar Android 6.0 Marshmallow zou krijgen en het was dus ook nog niet duidelijk wanneer. Het is nu zover; in India is de uitrol naar de Galaxy J5 toestellen begonnen.

Het is inmiddels bijna acht maanden geleden dat Android 6.0 Marshmallow werd uitgebracht door Google. Nu komt die versie dan eindelijk ook bij de minder high-end toestellen van Samsung terecht. De Indiase bezitters van de Samsung Galaxy J5 kregen vanuit het niets vandaag de melding dat ze hun toestellen konden voorzien van een update ter grootte van 874.17 MB.

De J5, niet te verwarren met zijn opvolger; de Samsung Galaxy J5 (2016), beschikt over prima hardware tegen een scherpe prijs. Het toestel heeft een uitstekende accuduur, wat het mogelijk maakt om bijna twee volle dagen zonder opladen met het toesel in de weer te zijn. Ook is het toestel voorzien van een flitser aan de voorkant, dit is echt een uitkomst als je selfies wil maken bij een concert of in de late uurtjes.

Wat gaat er veranderen?

Dat de uitrol nu in India is begonnen geeft aan dat de update binnen afzienbare tijd ook naar Europa, en dus ook Nederland, zal komen. De update met firmwareversie XXU1BPF4 brengt alle functies van het Android 6.0 besturingssysteem met zich mee zoals de Doze functie en Google Now on Tap. Doze zorgt ervoor dat je telefoon minder stroom verbruikt als het scherm is uitgeschakeld en Google Now on Tap maakt het mogelijk om te googelen naar wat er zich op je scherm bevindt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden