Vergelijk 2.725.965 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung roept SGH-C450 terug

Door , - 1 reactie

Samsung Electronics Benelux roept iedereen met een Samsung C450 toestel dit te controleren. Het toestel zou in uitzonderlijke gevallen niet aan de gestelde normen voor radiogolven voldoen. Iedereen met een toestel gekocht na 1 september 2008 krijgt van Samsung een nieuw toestel aangeboden.

Dit is de strekking van een advertentie die Samsung vandaag in een aantal Nederlandse kranten heeft geplaatst. De Samsung SGH-C450 is vooral verspreid via promotieacties in samenwerking met onder andere Telfort, de Postbank en ING Bank en De Telegraaf. Het toestel is verder niet of nauwelijks verkocht via de reguliere GSM shops.

Door het Agentschap Telecom is geconstateerd dat mogelijk bij een beperkt aantal telefoons onder uitzonderlijke omstandigheden niet wordt voldaan aan de norm voor radiogolven voor mobiele communicatie. Dit probleem zou zich alleen voordoen bij toestellen die na 1 september 2008 zijn verkocht.

Samsung benadrukt dat niet vaststaat dat de normoverschrijding schadelijk is, maar biedt alle bezitters van een Samsung C450 aan deze gratis om te ruilen voor een nieuwe toestel. Het toestel dat wordt aangeboden is de Samsung SGH-M150. Dat toestel is op dit moment zonder abonnement te krijgen voor € 92,-. Bezitters van een Samsung C450 gekocht na 1 september 2008 kunnen contact opnemen met Samsung via het gratis telefoonnummer 0800-5533666. Het nummer is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 bereikbaar en in het weekend tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie kan men kijken op samsungmobile.nl/c450. Hier kun je ook bepalen of jou toestel in aanmerking komt voor de gratis omruilactie.

De Samsung C450 is een eenvoudig toestel met in ieder geval de basisfuncties zoals bellen en SMSen. De M150 is niet veel uitgebreider, maar heeft onder andere een groter geheugen, MMS ondersteuning, Bluetooth en een MP3 speler. Bovendien krijgt de gebruiker gratis een nieuwere telefoon. Wat ons betreft dus een keurig aanbod van Samsung.


 

 
De Samsung SGH-M150

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden