Vergelijk 3.020.056 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Moto E (2016) krijgt Bluetooth-certificatie: release binnenkort?

Nieuws Moto E (2016) krijgt Bluetooth-certificatie: release binnenkort?
Door ,

Motorola brengt mogelijk op korte termijn een nieuwe Moto E uit. Een nieuw model is onlangs goedgekeurd door de Bluetooth-groep.

De Bluetooth Special Interest Group, de organisatie die producten met Bluetooth keurt, heeft onlangs zijn goedkeuring verleend aan de Moto E (2016). In de database van de instantie staan sinds kort verwijzingen naar de Lenovo XT1700 en XT1706. Beide modelnummers doken eerder dit jaar al op in geruchten over de Moto E (2016).

Dat Motorola de toestellen onlangs heeft laten keuren, suggereert dat we in de nabije toekomst al de onthulling van de Moto E (2016) kunnen verwachten. Het bedrijf presenteerde onlangs al de nieuwe Moto G-reeks, en zou later deze week de Moto Z-reeks presenteren. Mogelijk is er op dat laatste evenement ook ruimte voor een nieuwe Moto E.

Moto E (2016) specificaties

Volgens eerdere geruchten beschikt de Moto E (2016) over een 5 inch scherm, iets groter dan zijn 4,5 inch voorganger. Er zou een 1,3 GHz quad-core processor gebruikt worden met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Achterop zit waarschijnlijk een 8 megapixelcamera, voorop een 5 megapixelcamera. Het toestel zou lopen op Android 6.0 Marshmallow.

De Moto E-serie bestaat uit smartphones met een lage adviesprijs van ommenabij de 100 euro. Ze behoren tot de goedkoopste toestellen in Motorola's line-up. Net als andere smartphones van de fabrikant weten ze doorgaans echter wel een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Het meest recente toestel in de reeks, Moto E (2015) is inmiddels alweer bijna anderhalf jaar oud. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden