Vergelijk 2.757.477 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe foto's modulaire Moto Z lekken uit

Nieuws Nieuwe foto's modulaire Moto Z lekken uit
Door ,

De Motorola Moto Z, die binnenkort wordt aangekondigd, krijgt een aantal modulaire accessoires. Drie daarvan zijn nu uitgelekt in beeld. Ook zijn er nieuwe foto's van de Moto Z opgedoken. Er komen zes MotoMods in totaal.

De officiële aankondiging is nog maar een paar dagen verwijderd, maar nu lijkt de verrassing er al wel af te zijn. We hebben het dan natuurlijk over de Motorola Moto Z, en zijn modulaire ontwerp. Op de uitgelekte foto's is de achterkant van het toestel in drie verschillende kleuren te zien. Daardoor komt ook goed de aansluiting voor de MotoMods in beeld; een zestiental pinnetjes onderaan het toestel.

De MotoMods

Nou hadden we al eerder een paar plaatjes opgevangen van de Moto Z. Wat nieuw is aan dit lek, afkomstig van @evleaks, is dat we een eerste blik worden gegund op de MotoMods. Daarvan lekte al eerder de naam uit, maar nu zien we ze in het echt. Nou ja, vooral de eerste van de drie dan, die duidelijk een cameramodule is. Gezien de aanwezige lens lijkt het veilig aan te nemen dat optische zoom wordt ondersteund.

Motorola, MotoMods

De MotoMods daarachter zijn een stuk lastiger te identificeren. De achterste zou zomaar de Theater Mod kunnen zijn, een kleine projector. Wellicht dat de middelste de Stereo Mod is, of de Power MotoMod, waarmee de batterijcapaciteit flink wordt uitgebreid. Wie zal het zeggen. Het is nog even wachten totdat Lenovo de toestellen op 9 juni aankondigt in San Francisco. Ondertussen zal je het moeten doen met de foto's hieronder.

Motorola, Moto Z

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden